Continental
Tribuna
OFERTA ANULUI PENTRU: TIMPUL TĂU LIBER & FESTIVITĂŢILE TALE
OFERTA ANULUI PENTRU: TIMPUL TĂU LIBER & FESTIVITĂŢILE TALE
Cotidianul Tribuna a decis să vină în sprijinul celor care vor să-şi petreacă timpul liber sau să organizeze festivităţi mondene. În parteneriat cu Aqua Summer vă oferim facilităţi pentru două oferte, după cum urmează:

Reduceri de 45% pentru plajă şi nataţie
În baza talonului TRIBUNA - Aqua Summer, în perioada estivală -dar şi atunci când vremea este încă generoasă termic -primiţi reduceri de 45% la intrarea în `trand, între orele 08.00-17.00. 
Aqua Fun (str. Vasile C]rlova nr. 2/6) are o capacitate de 3.000 de locuri cu şez­longuri pentru plajă. Apa este încălzită natural dar şi artificial cu panouri solare şi centrale termice industriale.Temperatura din bazinul olimpic este de 24-27 grade Celsius. Aceeaşi temperatură este asi­gurată şi în celelalte bazine, anume: în bazinul de nataţie,  în bazinul jacuzzi, dar şi în bazinul destinat celor mici, cu menţiu­nea că aici există accesorii de relaxare şi de distracţie. Cei 2.600 mc de apă  din bazine  respectă  normele europene,  trata­rea apei fiind făcută  prin filtre naturale, urmate de  tehno­logii chimice. Apa este zilnic împrospătată cu 10% din volumul total pompat în bazine. Calitatea apei este verificată în laboratoarele  DSP Sibiu. Tot aici, beneficiaţi de cabine speciale, duşuri cu apă caldă, grupuri sociale foarte bine  întreţinute şi zone de prim-ajutor.
Reduceri de 50 % pentru competiţii sportive
În baza talonului TRIBUNA - Aqua Summer, se oferă reduceri pentru închirierea bazei, între orele 08.00- 18.00,  instituţiilor  care sprijină mişcarea sportivă în masă cum ar fi: DTJ Sibiu,  IŞJ Sibiu, mediul universitar militar, civil şi teologic din Sibiu, pentru a organiza cursuri şi  competiţii sportive. În acest caz trebuie semnate convenţii de colaborare, urmând să fie programate activităţile
Facilităţi şi pentru  festivităţi mondene
În baza amintitului talon TRIBUNA - Aqua Summer,  complexul poate fi  rezer­vat -după ora 18.45 până la ora 24.00- pentru nunţi, reuniuni, botezuri, zile de ono­mastică. Ser­viciile de alimentaţie publică  se oferă pe te­rasă, în corturi special ame­najate, sau  în incinta unui cochet local. Bucătăria respectă reţetele tradi­ţionale sau se comandă un me­niu după pre­ferinţă. Evenimentele pot fi me­diatizate de Tribuna cu acordul iniţia­torilor.
Pe lângă aceste  facilităţi enumerate mai aveţi parte de un bonus: parcarea gratuită în zona Complexul Aqua Summer.

TALON DE REDUCERI TRIBUNA - Aqua Fun
1. Reduceri de 45% Intrarea în ştrand, pentru plajă şi nataţie
* între orele 08.00-17.00*
2. Reduceri de 50 % închirierea bazei pentru competiţii sportive
* între orele 08.00-14.00 *
3. Reduceri şi pentru festivităţi mondene închirierea complexul pentru nunţi, reuniuni, botezuri, zile de onomastică. Cu servicii de alimentaţie publică cu meniu după preferinţă.
* între orele 18.30-24.OO *
parcarea gratuită in zona Complexul Aqua Summer.
TRIBUNA&Aqua Summer


comentarii
1 comentarii

Neinspirate poze ati mai ales, mai fratilor! Numai pe burtosii(burtoasele) aia (alea) i-ati gasit??? S-au terminat fetele faine, in chiloti, din Sibiu?
Neinspirat
14.08.2014 09:01
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia