Tribuna
Ofertă specială la Facultatea de Ştiinţe

Absolvenţii care doresc să se înscrie la Facultatea de Ştiinţe din cadrul Universităţii „Lucian Blaga”, şi nu ştiu exact ce specializare să aleagă, au o ofertă specială din partea Facultăţii. Taxa de înscriere la cea de-a doua specializare, respectiv al doilea dosar depus, este de doar 30 de lei, după ce doritorii au achitat o taxă de înscriere la aceeaşi facultate, dar la un domeniu diferit, de 100 de lei.
Înscrierile debutează în data de 14 iulie şi vor dura până în 22 iulie la toate specializările din oferta Facultăţii de Ştiinţe, pentru forma de învăţământ de zi, iar taxele de şcolarizare variază între 1600 de lei pentru specializările din domeniile Fizică, Biologie, Sociologie şi Asistenţă Socială, 1800 lei pentru specializările din domeniile Informatică şi Ştiinţa Mediului, 1900 de lei pentru Psihologie şi Matematică şi 2000 de lei pentru specializările din domeniul Educaţie Fizică şi Sport.
Pentru forma de învăţământ la distanţă, Facultatea de Ştiinţe pune la dispoziţie 100 de locuri la specializarea Matematică informatică, înscrierile făcându-se între 14 iulie – 2 august şi 7 – 14 septembrie.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Targul de Craciun

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA