Tribuna
OBOR FEST 2021 – Cel mai mare parc de distracție din Transilvania
OBOR FEST 2021 – Cel mai mare parc de distracție din Transilvania

După o pauză de un an, Obor Fest își va redeschide porțile joia aceasta.

Ajuns la a șaptea ediție Obor Fest se va organiza anul acesta în perioada 23 -26 septembrie în Tărgul Obor, anunțând multe surprize precum utilaje noi și concursuri cu premii inedite.

Pentru ziua de joi organizatorii au pregătit un concept nou: 1+1 GRATIS, pentru fiecare bilet cumpărat beneficiezi de un bilet gratuit, având posibilitatea să mai iei o persoană cu tine fără a mai plăti un al doilea bilet pentru aceasta.

 

 Pe scena Obor Fest vor urca anul acesta:

*Vineri, 24 septembrie – Dorian Popa

*Sâmbătă, 25 Septembrie – Andra Gogan

 

 

*Duminica 26 Septembrie vom sărbători  “ZIUA FOLCLORULUI” alături de: Mariana Anghel, Geanina Gavrilă, Răzvan Năstăsescu, Traian Stoiță, Adriana Anghel, Ansamblul Folcloric Ceata Junilor, Școala de dans Ioan Macrea,  Ansamblul Folcloric Doruleț, Ansamblul Folcloric Datina, Grupul Folcloric Doruri Sibiene, Ansamblul Folcloric Florile Vișei, Georgiana Oancea, Bogdan Firu,  Antonia Bogdan, Cristina Posa, Selena Güller, Anastasia Popescu, Radu Nicole, Pamfiloiu Tania și mulți alții.

 

Fie că eşti copil, fie că ești adult, pe întreaga perioadă a evenimentului te aşteaptă concerte, jocuri, ateliere de creație, dulciuri, tobogane, trambuline și multe alte locuri de joacă. Pentru părinți și bunici petrecerea va fi susținută de muzică populară, grătarele cu preparate aromate, produse de patiserie și panificație, brânzeturi şi produse de apicultură.  

 

O altă surpriză pentru tineri anul acesta este noua componentă a evenimentului: “OBOR FEST dj party “. În cadrul acesteia, timp de trei zile joi, vineri și sâmbătă dj de renume precum AYA și ARIAS, care tocmai ce au mixat la UNTOLD, Sibiu Music Fest și alte festivaluri mari din țară, vor veni să ne încânte cu melodii special alese.

 

,,Obor Fest” este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu.

 


comentarii
3 comentarii

Biletul cat costa biletul??? Scump Domne Scump dincolo era mai ieftin :).
Johnny B
23.09.2021 09:42
da, tirgul de duminica se va tine ?
ogarul visiniu
23.09.2021 17:29
oborfestisti la cluj decit ii 4,3 la mie ,vreti si la sibiu/hermanstat ?
25.09.2021 19:44
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia