Tribuna
Obligaţile fiscale locale pentru anul viitor sunt supuse dezbaterii publice, la Tălmaciu
Dan FRÂNCU
1069 vizualizari
Obligaţile fiscale locale pentru anul viitor sunt supuse dezbaterii publice, la Tălmaciu
Impozitele şi taxele locale, care vor fi aplicate anul viitor în oraşul Tălmaciu, urmează a fi indexate cu rata inflaţiei (3,8 %), înregistrată şi comunicată, în mod oficial, pentru anul 2019.

 

În urmă cu doar câteva zile, Primăria oraşului Tălmaciu a anunţat public intenţia de a supune aprobării Consiliului Local Tălmaciu, în cadrul şedinţei ordinare a acestui for ce va fi organizată în cursul lunii aprilie, proiectul de hotărâre privind aprobarea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2021. Până la acel moment, în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare, nivelul obligaţiilor fiscale către bugetul local al oraşului, precum şi alte eventuale modificări ce vor fi aplicate în anul viitor, sunt supuse dezbaterii publice. Aşadar, persoanele ce doresc să afle care sunt schimbările ce vor interveni în ceea ce priveşte impozitele şi taxele locale aplicabile în cursul anului 2021, pot accesa pagina de internet  oficială a oraşului (www.talmaciu.ro), unde au posibilitatea de a studia toate documentele referitoare la această chestiune. De asemenea, propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recumandare, privitoare la această iniţiativă legislativă locală, pot fi trimise Primăriei oraşului Tălmaciu, în scris, până la data de 23 martie.

Conform prevederilor Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, în cazul oricărui impozit sau oricărei taxe locale, care constă într-o anumită sumă în lei sau care este stabilită pe baza unei sume în lei, sumele respective se indexează anual,  până la date de 30 aprilie, de către consiliile locale, ţinând cont de rata inflaţiei pentru anul fiscal anterior, comunicată pe site-urile oficiale ale Ministerului Finanţelor Publice şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia