Tribuna
O targă ultraperformantă intră în dotarea Salvamont Sibiu
O targă ultraperformantă intră în dotarea Salvamont Sibiu

O targă „Canadiană” cu un sistem propriu de frânare, echipată cu sac pentru accidentat și o saltea vacuum pentru persoanele traumatizate a fost achiziționată de reprezentanții Serviciului Public Județean Salvamont Sibiu.

Această investiție a fost posibilă datorită finanțării oferite de Consiliul Județean Sibiu. Valoarea totala este de 21.000 lei. 

„Această nouă targă reprezintă o îmbunătățire semnificativă pentru capacitatea noastră de a oferi asistență medicală de urgență pe domeniile schiabile. Mulțumim tuturor celor care contribuie la eforturile noastre de a proteja și ajuta comunitatea noastră. Vă încurajăm să continuați să sprijiniți Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu și să vă alăturați nouă în eforturile noastre de a salva vieți și a oferi asistență medicală de urgență în zonele montane și greu accesibile”, spun reprezentanții Serviciului Public Salvamont Sibiu.

În perioada următoare Serviciul Public Salvamont Sibiu va strânge fondurile necesare echipării unui UTV cu o structura dedicată transportului victimelor în mediul accidentat. Oricine poate susține achiziția acestui echipament donand sau alergând împreună de susținătorii la Maratonul Internațional Sibiu. 

Sursa foto: facebook.com/ salvamont sibiu

comentarii
1 comentarii

Daca-i 'ultraperformanta' ma astept sa se duca si sa duca accidentatul la spital fara interventie umana. Daca i se pune si o cartele telefonica, sa faca bine sa preia si apeluri.
Daniel
18.03.2023 19:01
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA