Tribuna
PNL
O tânără de 19 de ani din Vâlcea a amenințat că se aruncă de pe un chioșc de 3 metri înălțime, în Gara din Sibiu
O tânără de 19 de ani din Vâlcea a amenințat că se aruncă de pe un chioșc de 3 metri înălțime, în Gara din Sibiu
© facebook.com/politiasibiu

O tânără de 19 ani, din județul Vâlcea, a amenințat, joi, că se aruncă de pe un chioșc înalt de 3 metri, situat în zona stației CFR Sibiu. După negocieri purtate de salvatori cu negociatori de la ISU și Poliția Sibiu, tânăra s-a dat jos și a fost dusă la Psihiatrie.

„Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au fost solicitați să intervină în zona statiei CFR Sibiu, unde o femeie amenința că se arunca de pe un imobil, de la o înălțime de aproximativ 3 metri. La fața locului a intervenit un polițist negociator din cadrul I.P.J. Sibiu, care a reușit in scurt timp, aproximativ 15 minute, să o convingă pe femeie să coboare, fără a recurge la gesturi extreme care i-ar pune viața în pericol”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Pentru salvarea tinerei au intervenit pompierii de la ISU Sibiu cu o autospecială de stingere dotată cu o scară culisabilă și Ambulanța Sibiu. Echipajul SAJ a dus-o pe fată la Spitalul de Psihiatrie pentru consult de specialitate. (L. B.)

 

comentarii
4 comentarii

Praf se facea de la 3m.O fi cerut azil la Sibiu?
Corbul
02.07.2020 20:43
À propos de vremurile pe care le traim ("Live black matters"...), stimte reprezentant(a) al/a publicatiei Tribuna de Sibiu: nu credeti ca titlul acestei informari este nepotrivit ?!?
In sensul ca instiga la discriminare prin precizarea localitatii Ramnicu Valcea ca si element absolut irelevant in luarea la cunostiinta a unui astfel de eveniment cotidian de catre cititorii dvs.?!?
In aceeasi ordine de idei: prin absenta unor comentarii absolut deplasate urmare a incitarii la discriminare si ura descrisa mai sus, apreciez faptul ca cititorii publicatiei Tribuna nu au "muscat" nada otravitoare a autorului anonim L.B. !
Este, desigur, un pas inainte faptul ca romanii - ca si masa sociala - se desteapta inaintea asa-zisilor formatori de opinie (in cazul de fata anonimul/anonima ... "curajosul/curajoasa" L.B.) !
Bravos natiune !
Lae
03.07.2020 14:56
P.S. Erată: Judetul Valcea in locul localitatii Ramnicu Valcea !
Lae
03.07.2020 14:59
Ma-- lae --te deranjaza faptul ca ziaristul ( ziarista) a precizat ca fata aia bolnava la creier e din Vilcea?-- Fiindca te deranjaza pe dumneata si faptul ca zici unuia cu pielea neagra ca e negru -- adica fiindca spui adevarul?? oare numai -blm - conteaza in lumea asta sau ALL LIFE MATTER?? Deci dupa tine , daca spui adevarul e discriminare -- trebuie ca putina materie cenusie ai capatina aia -- ma gindesc cite bucurie in capusorul tau daca titlu era o fata din Sibiu atunci -nu discriminare- dar minciuna -da-
03.07.2020 20:55
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia