Tribuna
O singură ofertă pentru lotul 2 al Autostrăzii Sibiu - Pitești
O singură ofertă pentru lotul 2 al Autostrăzii Sibiu - Pitești
© Arhivă

Au fost depuse ofertele pentru etapa a II-a a procedurii de atribuire a contractului de Proiectare și Execuție „Autostrada Sibiu - Pitești, Secțiunea 2, Boița - Cornetu”, la care s-a înscris o asociere de firme.

Până la termenul limită de depunere a ofertelor s-a înscris Asocierea Mapa Insaat Ve Ticaret AS - Cengiz Insaat Sanayi Ve Ticaret AS.

Potrivit unui comunicat transmis de reprezentanții CNAIR, etapa I a procedurii de licitație restrânsă „Proiectare și Execuție “Autostrada Sibiu – Pitești, Secțiunea 2:Boița – Cornetu” a fost finalizată în data de 23 iulie, când au fost transmise și invitațiile de participare la Etapa a II-a a procedurii – Etapa de depunere a ofertelor către cei 6 candidați precalificați la prima etapă.

„Operatorii economici interesați au avut la dispoziție un termen inițial de 2 luni pentru pregătirea ofertelor (20.09.2021), care a fost ulterior prelungit cu încă o lună, până la data de 20.10.2021, fiind astfel asigurat un termen mai mult decât suficient pentru pregătirea ofertelor”, potrivit CNAIR.

Valoarea estimată a contractului este de 4.635.473.646 lei fără TVA.

Traseul are o lungime de 31,33 km, iar sursa de finanțare este reprezentantă de fonduri ruropene nerambursabile.

Termenul de finalizare prevăzut este de 18 luni proiectare și 50 de luni execuție.

Această secțiune conține ca principale lucrări 49 de poduri și viaducte, 7 tuneluri cu lungimi cuprinse între 250 și 1.590 de metri și un ecoduct în zona localității Lazaret, județul Sibiu. (L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA