Continental
Tribuna
O sibiancă operată de doctorul neurochirurg Vicențiu Săceleanu: „Are un har care face din el nu doar un tămăduitor al trupului, ci și al sufletului”
11038 vizualizari
O sibiancă operată de doctorul neurochirurg Vicențiu Săceleanu: „Are un har care face din el nu doar un tămăduitor al trupului, ci și al sufletului”

Sibianca Leontina Țuruc, operată de curând de medicul neurochirurg Vicențiu Săceleanu, i-a transmis acestuia, mulțumiri publice pentru modul în care a fost tratată.

Redăm scrisoarea pacientei medicului neurochirurg, transmisă ziarului nostru.

  • "Doresc să îi mulțumesc domnului doctor Vicențiu Săceleanu atât pentru profesionalismul de care a dat dovadă când m-a operat și în perioada premergătoare și ulterioară operației, cât și pentru felul în care se poartă cu pacienții.
  • Atunci când ești într-o situație medicală dificilă, când urmează să fii supus unei intevenții chirurgicale dificile e foarte important ca medicul să îți insufle încrederea că totul va fi bine.
  • Doctorul Săceleanu are un har care face din el nu doar un tămăduitor al trupului, ci și al sufletului. Îi doresc multă sănătate, cel puțin la fel de multă pe cât dăruiește în fiecare zi făcându-și meseria cu pasiune și profesionalism.
  • Aceleași gânduri bune le transmit și celor din echipa domniei sale. Pot spune că secția de Neurochirurgie de la Sibiu poate fi luată drept un etalon al bunelor practici medicale”, a scris Leontina Țuruc.

 

comentarii
7 comentarii

gluma zilei!
un sibian
18.04.2019 07:33
Mare dreptate. Are un mare har tamaduitorul femeilor, dă pe-afara. Atât de mult, ca iese din cadru familial... . Unora le ajunge o sedinta, altele au nevoie de mai multe, in functie de prescriptie. A cui? A tamaduitorului, bineinteles. Doamne, ce ne-am face fara astfel de " ingeri tamaduitori”! Si profesional e bun, norocul lui ca se compenseaza si se ajusteaza balanta cu harul mare...
Cunoscator
18.04.2019 09:00
Ce inseamna sustinere PSD!!! Le -a promis sa nu-i dezamageasca!!! Ceilalti stiu??
#Rezist
18.04.2019 10:09
Cat plateste omu asta pentru ca sa-i permiteti sa-si dea singur limbi in ziarul vostru?
Pop Popa Popescu
18.04.2019 11:00
A ramas SCJUS intr-un singur medic?? Sau profesionistii isi văd de munca lor! Vai de capul nostru, ce-am ajuns! Dar de, daca nu-i fudul, nu-i prost destul!!!
Prof. doctor sibian
18.04.2019 13:06
Sunteti niste nesimtiti si ciudosi. Daca ajungeti la mana lui, atunci sa va vad zmeilor!!! De cine va rugati?
Arhanghelul Mihai
18.04.2019 20:25
Exemplu clasic de fake news. Doctorul scrie un articol in ziar si face sa para ca e scrisoarea unei paciente ! Si nu e prima data.

Lucrurile au luat-o razna la SCJUS ! Omul asta e lovit de un delir de grandoare !

Cat despre competenta nici nu poate fi vorba ! Ceea ce e siderant, e tacerea celor din jur care cunosc bine situatia si nu misca un deget. Prin tacerea aceasta devin complici !
Alt sibian
21.04.2019 23:24
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia