Tribuna
O seară gratuită de psihologie cu Simona Constantinescu, la Humanitas
O seară gratuită de psihologie cu Simona Constantinescu, la Humanitas
Librăria "Humanitas” din Sibiu organizează miercuri, 22 ianuarie, de la ora 18, o seară de psihologie cu Simona Constantinescu. În cadrul evenimentului, vor fi discutate subiectele „Mit versus realitate în psihoterapie” şi „Iubirea de sine versus egoism”. Serile de psihologie vor fi gratuite şi vor avea loc la fiecare două săptămâni.

Simona Constantinescu este psiholog cu drept de liberă practică acordat de Colegiul Psihologilor din România şi psihoterapeut integrativ format la Institutul Român de Psihoterapie Integrativă ( I.R.P.I.) din Bucureşti. Pasiunea pentru psihologie, nevoia de cunoaştere şi de dezvoltare personală au fost cele care au motivat-o să devină psihoterapeut.
Acum, la începutul unei noi vieţi în Sibiu, alege să pună toată această cunoaştere în slujba publicului larg, cu credinţa că „Informaţia ne face mai puternici”.

„Prin subiectul „Mit versus realitate în psihoterapie” vom răspunde la întrebarea „Ce este şi ce nu este psihoterapia?”. Tot miercuri, cu ajutorul temei “Iubirea de sine versus egoism", vom învăţa să facem diferenţa între aceste două concepte, să le recunoaştem şi astfel, să ne îmbunătăţim relaţia cu sine şi cu cei din jur. Vă propunem să participaţi activ prin întrebări, discuţii pe temele prezentate şi să faceţi parte din acest proiect de extindere a stării de bine, prin cunoaştere", spun organizatorii.
Înscrierile se fac la adresa: simonaconstante@gmail.com sau prin mesaj privat pe pagina  

comentarii
1 comentarii

Dezleagă?
Un cititor
14.01.2020 05:29
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia