FITS 2022
Tribuna
O nouă tranșă de produsele alimentare, distribuită persoanelor defavorizate din Sibiu
O nouă tranșă de produsele alimentare, distribuită persoanelor defavorizate din Sibiu

Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Sibiu a început, de vineri, distribuirea celor 883 de pachete produse alimentare către persoanele cu venituri reduse din municipiul Sibiu. Aceasta este a treia tranșă de produse primite în cadrul programului „Acordarea de pachete cu ajutoare alimentare în cadrul POAD 2018-2020”, finanțat de Fondul de Ajutor European.

Programul se adresează persoanelor beneficiare de alocație pentru susținerea familiei și de venit minim garantat.

Fiecare pachet conține: 5 kg făină de grâu, 4 kg de mălai, 2 pungi de paste făinoase, 4 l de ulei, 2 kg de zahăr, 4 kg de orez, 5 conserve de carne de vită, 3 conserve de carne de porc, 5 conserve de pateu de ficat de porc, 2 borcane de compot de fructe, 1 borcan de gem de fructe, 1 borcan gem de fructe dietetic. Produsele vor fi preambalate într-o cutie de carton, însumând o greutate de aproximativ 25 kg.

Alimentele vor putea fi ridicate de la Cantina Municipiului de pe strada Calea Gușteriței nr.22, în intervalul orar 8.00 -15.00, după cum urmează: vineri, 24 septembrie, luni, 27 septembrie și miercuri 29 septembrie, de către persoanele beneficiare de venit minim garantat; marți, 28 septembrie și joi, 30 septembrie, de către beneficiarii de alocație pentru susținerea familiei.

Documentele necesare pentru ridicarea pachetelor sunt cartea de identitate/buletinul/carte de identitate provizorie și certificatul de naștere pentru copiii sub 14 ani, în original.

Persoanele care se prezintă pentru ridicarea pachetelor sunt obligate să respecte măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu coronavirus, respectiv purtarea măștii de protecție, menținerea distanțării fizice în perioada de așteptare pentru preluarea produselor și utilizarea dezinfectantului pentru mâini, pus la dispoziție de Cantina Municipiului.

 

comentarii
2 comentarii

Ar trebui de asemeni distribuite gratuit PRODUSE PENTRU SLĂBIT, persoanelor cu venituri mari...
25.09.2021 12:55
citi bani trebe sa am sa primec am pensie 900 ron multumesc orban/citzu
25.09.2021 17:08
Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

LINIA VERDE

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat de presa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA