Tribuna
PNL
O nouă metodă de înșelăciune tip „Accidentul”, de data aceasta cu falși angajați de la Salubrizare
O nouă metodă de înșelăciune tip „Accidentul”, de data aceasta cu falși angajați de la Salubrizare
© Răzvan NEGRU / Arhivă

O nouă metodă de înșelăciune tip „Accidentul” a apărut în Sibiu. De această dată este vorba de falși angajați de la Salubrizare.

„Cu toții știm că există printre noi și persoane care au diverse probleme, cum ar fi o situație finaciara precară, însă unele metode găsite de aceștia pentru a-și completa veniturile ar trebui să ne dea de gândit. Probabil inspirat de modul de operare folosit de infractori la comiterea de înșelăciuni prin metoda „Accidentul”, o persoană abuzează de  bunătatea cetățenilor. Aceasta, pretinzând că este angajat al companiei SOMA, și că are o rudă sau un coleg care a trecut prin evenimente 
nefericite, solicită diverse sume de bani de la bunii samariteni”, anunță compania de Salubrizare.
Reprezentanții companiei au transmis celor care au fost abordați de astfel de persoane să anunțe autoritățile, deoarece este vorba de persoane care comit o infracțiune.
„Compania SOMA se delimitează prin această comunicare de acțiunile acestor persoane și vă asigură că angajații operativi sunt instruiți să nu primească de la utilizatori niciun fel de beneficiu material”, au mai spus reprezentanții Soma.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia