Tribuna
O nouă clinică medicală în Sibiu. Clinica Saneos, inaugurată în zona centrală
O nouă clinică medicală în Sibiu. Clinica Saneos, inaugurată în zona centrală

”Este o clinică pe care o dorim specială din toate punctele de vedere - al atmosferei, al echipei, al modului în care sunt tratați pacienții și al rezultatelor pe care le obținem.(...). Design-ul clinicii a fost creat în concordanță cu dorința noastră de a oferi pacienților o atmosferă deosebită, un loc în care să revină cu plăcere și încredere”, a transmis Laura Bota, managerul clinicii medicale Saneos.
 

Clinica medicală Saneos oferă pentru început consultații în 14 specialități: medicină internă, endocrinologie, dermatologie, cardiologie, chirurgie generală, chirurgie plastică, oftalmologie, ORL, ginecologie, urologie, ortopedie, pediatrie, nutriție, stomatologie și analize de laborator.

Echipa medicală Saneos este formată din medici cu experiență, profesioniști, care vor utiliza aparatură de ultimă generație pentru investigații: două ecografe General Electric Logiq S8 și Voluson E8 Expert, video-endoscop de la Storz. Cabinetele de stomatologie sunt dotate cu unități de tratamente din Danemarca, cu sisteme de amprentare a cavității bucale cu ajutorul scannerului digital, iar in tratamentele dentare se folosește laserul numarul 1 in SUA, Biolase.

Nici doamnele nu au fost uitate, Clinica Saneos incluzând în portofoliul de tratamente ale clinicii - Dermapen 4, care  este tratamentul numărul 1 la ora actuală în categoria microneedling.

 Dr. Alma Lup, medic specialist obstetrică-ginecologie cu competențe în fertilizare in vitro, spune că a răspuns cu plăcere invitației de colaborare cu Saneos.

”Am observat grija pentru detalii, spațiul modern organizat, cu foarte multă atenție acordată în primul rând pacientului. Spun asta prin prisma aparaturii achiziționate. Laboratorul de analize este unul foarte bine ales, important pentru obstetrică - ginecologie”, a declarat medicul.
 

”Se naște un vis, visul de a oferi pacienților un loc în care să poată veni cu încredere și să fie tratați de oameni de excepție, un loc din care pacienții să plece încântați că au primit tratament și că au fost diagnosticați corect”, a declarat dr. Adrian Bobeș, coordonatorul echipei medicale a clinicii.

”Ne dorim să devenim partenerul de încredere în călătoria de recuperare a sănătății pacienților noștri si promitem ca vom lucra întotdeauna din inimă și cu inima pentru sănătatea acestora!” mai declară Laura Bota, managerul clinicii.

 


Clinica Saneos este situată pe Calea Dumbrăvii, nr. 80. Programul este de luni până vineri, între orele 07.00-20.00, și sâmbătă, între orele 09.00 - 14.00.

Programările se pot face pe site-ul clinicii: https://saneos.ro sau telefonic, la numerele 0770 620 002 și 0369 429 000.

 


comentarii
2 comentarii

Da,este bine că există policlinici pe fiecare stradă dar credeți că toți sibienii sunt nababi?Ce facem noi,muritorii,care am plătit taxe o viață si nu putem beneficia de nimic? Pentru o injecție sau un INR umbli la portofel iar o lucrare la dinti costă o avere.Programare?Până îți vine rândul nu-ți mai trebuie nimic pentru că te-ai mutat de mult într-un loc liniștit si cu verdeață.Are cineva soluții si pentru noi?Mâine,poate,este prea tarziu!
Toma
14.05.2022 07:22
Nu de clinici si farmacii avem nevoie noi toti oameni de pe acest pamant . Ci de masuri de preventie , de educatie fizica , de mioscare , alimentatie sanatoasa s.a. Desfintati 90 % dintre acestea si vom trai mult mai bine !
io
14.05.2022 21:24
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA