Tribuna
SEVIS
O mamă bolnavă de cancer are nevoie de ajutor: „Vreau să trăiesc să-mi cresc copiii!”
O mamă bolnavă de cancer are nevoie de ajutor: „Vreau să trăiesc să-mi cresc copiii!”

O femeie din județul Sibiu, mamă a două fete, are nevoie urgentă de ajutor pentru tratament medical, după ce a fost diagnosticată cu o boală cumplită. Sibianca are nevoie de 10.000 de euro pentru a face intervenția chirurgicală la Cluj-Napoca, iar termenul pentru aceasta este la finalul lunii martie. Femeia a lansat și un apel public pentru toți cei care o pot ajuta.

„Sunt o mamă disperată care vrea să-și vadă copii la casa lor. Povestea mea e la fel ca a tuturor celor bolnavi de cancer, vreau să trăiesc, oare cer prea mult?

Am o familie frumoasă, un soț bun și două fete minunate. Raluca e mare, are 30 de ani și e căsătorită, are un băiețel frumos și foarte inteligent. Denisa e mică, are 14 ani și o inimă plină de dragoste pentru noi. Denisa a intrat in familia noastră acum 14 ani, avea 3 luni și jumătate. Părinții ei nu au avut posibilitatea să o crească. Trăiau în gara din Sibiu, apoi întâmplarea a făcut să ne întâlnim în comuna Roșia, județul Sibiu și să îmi spună că vor să lase fetița în spital. M-am oferit să-i ajut până se pun pe picioare. Dar mama Denisei a plecat după două săptămâni și nu am mai văzut-o niciodată. Tatăl a plecat mai târziu și am ținut legătura cu el. Timpul a trecut și Denisa mea e elevă în clasa a șaptea la Școala generală Roșia. Am încercat să luăm tutela, să o adoptam, să facem ceva pentru ca fata să stea legal la noi. Nu am reușit, peste tot unde am apelat ne-am lovit de aceleași cuvinte Trebuie să vă luam fata, apoi vedem ce se poate face... Denisa era copilul nostru, minunea care ne-a schimbat viața, sufletul nostru, nu am fi putut să o lăsăm nici măcar o zi dar să nu o mai vedem... Nu, nu am mai făcut nici un demers, am trăit cu frica să nu vină cineva să o ia.

Acum 6 luni am fost diagnosticată cu cancer de rect într-o formă avansată și metastaze. Am făcut trei biopsii să mă conving. (..) Am fost la dânsul (medicul din Cluj-Napoca n.r. ) și mi-a spus că este o intervenție complicată deoarece trebuie extirpate organele genitale interior și exterior și trebuie făcută o reconstrucție, pe lângă ganglionii ce trebuie scoși și multe alte probleme genitale. Am întrebat prețul și am crezut în leșin. Este vorba despre 10000 de euro. Termenul pentru operație este la sfârșitul lunii martie. S-au strâns 8300 lei. Fără ajutorul dumneavoastră nu voi putea ajunge să mă operez.

Vă rog din inimă să mă ajutați să trăiesc.

Vă roagă sufletul meu de mamă. Trebuie să mă fac bine. Trebuie să trăiesc pentru Denisa.

Orice sumă, oricât de mică pentru mine înseamnă viață”, spune sibianca.

 

Toți cei care o pot ajuta pot face donații în:

 

CONT RAIFFEISEN

Titular cont: Timpu Mariana

Cod BIC Raiffeisen Bank: RZBRRCBU

Cont lei: RO97 RZBR 0000 0600 2081 0482

Cont euro: RO70 RZBR 0000 0600 2081 0483

A fost creată și o pagină pentru donații pe facebook.


comentarii
1 comentarii

hiiiiiii i am spider from Arg. I would to ask you what kind of games do you like playing?? My favourite games is diablo rpg
spidercof
17.02.2021 20:45
Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia