Tribuna
O întrebare pe zi
O întrebare pe zi

Care este structura fondului forestier pe categorii de folosinţă? - răspunde ing. Ioan Terea, director coordonator al Direcţiei Silvice Sibiu
- "Pe categorii de folosinţă structura actuală a fondului forestier administrat de către Direcţia Silvică Sibiu este următoarea: 117.648 hectare suprafaţă acoperită cu păduri; 64 hectare terenuri care servesc nevoilor de cultură; 22 hectare terenuri care servesc nevoilor de producţie silvică; 1.574 hectare terenuri care servesc nevoilor de administrare forestieră; 459 hectare construcţii şi curţi aferente acestora; 476 hectare terenuri afectate împăduririi din care 476 hectare în clasa de regenerare; 6 hectare terenuri care fac obiectul unor litigii şi 229 hectare terenuri neproductive.
Starea de sănătate a pădurilor sibiene administrate de Direcţie, la nivelul anului 2009, este una foarte bună, neînregistrându-se calamităţi datorate factorilor biotici, agenţilor puternici poluanţi sau fenomenelor naturale defavorabile".




comentarii
2 comentarii

Pentru redacţia TRIBUNA, "o
cititoare
22.07.2009 09:47
La Seica Mare se taie o mare cantitate de lemn din padurea spre Petis .Zilnic trec mai multe masini cu remorci pline cu lemn de toate speciile .Cine cistiga din aceasta afacere ca in mod cert pe timp indelungat locuitorii pierd .Nu credeti ca trebuie stopat acest jaf ?E suficient sa va ginditi si sa vedem masuri in consecinta .
Dumitru
22.07.2009 14:31
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia