Tribuna
PNL
O haită de maidanezi pune pe jar locuitorii din zona centrală de blocuri a Avrigului
Dan FRÂNCU
4133 vizualizari
O haită de maidanezi pune pe jar locuitorii din zona centrală de blocuri a Avrigului

De câteva zile, zona centrală de blocuri din Avrig a devenit locul preferat de promenadă pentru o haită impresionantă de câini fără stăpân. Animalele sunt cel mai des văzute în zonă după lăsarea întunericului şi în timpul nopţii, iar cei mai mulţi dintre oamenii care circulă prin zonă (în drum spre sau dinspre locurile de muncă), sunt înfricoşaţi de întâlnirea cu aceştia.

Locuitorii acestei zone din Avrig cred că, cel mai probabil, câinii maidanezi au fost aduşi la ei în localitate dintr-o aşezare vecină, deoarece aceştia sunt cam dezorientaţi... Totuşi, oamenii nu exclud nici posibilitatea ca maidanezii să provină din rândul foştilor câini de companie (animale de casă), pe care stăpânii i-au abandonat acum pe stradă. Chiar dacă, deocamdată, aceşti maidanezi din Avrig nu s-au dovedit a fi agresivi faţă de oameni (nu au fost înregistrate cazuri de persoane muşcate de aceste animale), locuitorii din zona de blocuri nu se simt tocmai confortabil în prezenţa acestora (câinii fac mizerie, pot împrăştia boli, microbi sau bacterii, deranjează liniştea pe timpul nopţii etc). Oamenii au semnalat public această situaţie şi speră că autorităţile administraţiei publice locale vor acţiona, cât mai repede posibil, pentru adunarea patrupedelor de pe străzile, trotuarele şi spaţiile veri ale zonei. 

comentarii
4 comentarii

Normal nu le e frica ca vor muri de foame din cauza dictaturii sanitare, le este frica de niste animalute. Ce poti cere unui popor de oi.
Ana
07.08.2020 13:39
Nu mai aveti alte probleme arzatoare..,lasati si alte suflete sa traiasca .., au si ele dreptul la viata ...Cunoasteti voi conditiile din adaposturi in care traiesc acesti caini?Va recomand o vizita ..., si apoi va schimbati mentalitatea ..Sunt pasnici.., nu au intrat in casele voastre.., isi cauta hrana , pentru ca voi nu sunteti in stare sa le dati ..
Elena
07.08.2020 17:29
Ce ar fi dacă mai mulți dintre noi am învața să fim animale și sa incetam a mai fi monștri!
Suntem lipsiți de compasiune și credința!
Da, nu avem timp sa deschidem Biblia, să citim câte ceva din ea, să descoperim misterul bunătății, milei și dorinței de a nu face rău pentru ca însăși Mântuitorul a spus:... Fugiți de la mine puțin credincioșilor că nu va cunosc, pentru că mi-a fost foame și nu mi-ați dat sa mănânc, mi-a fost sete și nu mi-ați dat apă, în vreme ce voi (arătând spre saduchei) mi-a fost foame și mi-ați dat sa mănânc, mi-a fost sete și mi-ați dat apă.
Doamne când am făcut noi toate astea pentru tine?
ORIDECATE ORI A-ȚI DAT UNEIA DINTRE CELE MAI NEANSEMNATE FIINȚE SA MĂNÂNCE ȘI SA BEA MIE MI-AȚI DAT!
Rodica
07.08.2020 23:10
Poate că sunt și ei sătui de #staiacasă. Că până și câinii mai vor să treacă-n opoziție, să facă un miting. Încercați, omenește, să-i înțelegeți. Că mult nu mai avem până dăm noi, bipezii, promisiunile vorbite, pe lătratul sănătos!!!
Hau Haurel
07.08.2020 23:21
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia