Continental
Tribuna
FOTO - O femeie internată s-a urcat pe acoperișul Spitalului de Psihiatrie din Sibiu
Vasile ANTIPA
3774 vizualizari
FOTO - O femeie internată s-a urcat pe acoperișul Spitalului de Psihiatrie din Sibiu

O femeie în vârstă de 34 de ani s-a urcat, sâmbătă după amiaza, pe acoperișul Spitalului de Psihiatrie din Sibiu. Femeia a mers să facă duș, a urcat printr-o gură de scurgere, iar când un asistent a văzut ce se întâmplă și a urcat după ea, femeia a ajuns pe acoperișul spitalului. La fața locului au ajuns echipaje ale ISU, Ambulanței și Poliției Sibiu, femeia coborând în cele din urmă de pe acoperiș.

"ISU Sibiu a intervenit de urgență cu autospecială de salvare de la înălțime, un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingere, în municipiul Sibiu, strada Doctor D. Bagdazar, unde o femeie aflată pe acoperișul unui spital amenința că se sinucide. La fața locului s-a aflat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.În cele din urmă femeia a fost coborâtă de pe acoperiș", a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

La locul incidentului a ajuns și un polițist negociator.

"În aceasta după amiază, la solicitarea ISU Sibiu, un polițist din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale al IPJ Sibiu, negociator, a intervenit la Spitalul de Psihiatrie din municipiul Sibiu și a convins o pacientă să coboare de pe acoperișul spitalului", a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Directorul medical al Spitalului de Psihiatrie spune că femeia nu a intenționat să se sinucidă. A discutat cu ea după acest eveniment, iar femeia, care s-a internat voluntar în spital, nu a avut o explicație pentru gestul său.

"Nu a fost vorba de suicid sau protest. Pacienta nu a avut nicio motivație pentru care s-a urcat și a coborât de pe clădire. După ce a coborât am întrebat-o de ce s-a urcat și nu a știut să spună. Ea a intrat la duș, acolo e o gură de ventilație, a rupt-p și s-a urcat pe acolo. Când asistentul a urcat după ea, s-a speriat și a urcat pe acoperiș. Acum e în stare fizică bună.

Am declanșat analiza evenimentului. Am discutat ea, nu are nicio leziune și a spus că vrea să rămână la noi. Vreau să vă mai spun că a venit singură la spital, s-a internat voluntar. Activitatea se desfășoară în condiții normale la spital", a spus Ciprian Băcilă, directorul medical al Spitalului de Psihiatrie din Sibiu.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia