Continental
Tribuna
O femeie a fost rănită, după ce o mașină a ricoșat pe trotuar în impactul cu o camionetă. Un copil, dus la Luther
O femeie a fost rănită, după ce o mașină a ricoșat pe trotuar în impactul cu o camionetă. Un copil, dus la Luther
© Arhiva Tribuna

O femeie a fost rănită, luni, după ce o mașină a ajuns pe trotuar și a lovit-o în urma impactului cu o camionetă. Accidentul s-a produs pe Șoseaua alba Iulia, în dreptul străzii Grâului.

„O șoferiță de 39 de ani, din Sibiu, care se deplasa pe direcția centru – Aeroport s-a angajat într-un viraj la stânga spre strada Grâului fără să acorde prioritate de trecere unei autoutilitare condusă din sens opus de un bărbat de 42 de ani, din Bacău. În urma accidentului a rezultat rănirea unei femei care circula pe stradă, în calitate de pieton și a unui copil minor din mașina femeii”, spun reprezentanții Poliției Sibiu.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Femeia rănită, în vârstă de 78 de ani, a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la UPU Sibiu cu traumatism la piciorul drept.

De asemenea un copil de aproximativ 10 ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la CPU Luther cu traumatism cranio-cerebral.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia