Tribuna
Jidvei
O elevă de la "Brukenthal", diagnosticată cu tumoare pe creier, are nevoie de noi
Andra MARINESCU
6618 vizualizari
O elevă de la
Maria Cîndea are 14 ani, fiind elevă în clasa a VIII-a D la Colegiul Național "Samuel von Brukenthal" din Sibiu. Era premianta clasei și urma să se pregătească pentru examenele Evaluării Naționale, dar aripile i-au fost frânte de o boală nemiloasă.

 

"Perioada care a trecut a fost pentru mulți o perioadă de nesiguranță, de spaime, de supărare... Uneori, uităm să prețuim ceea ce avem și realizăm cât de norocoși suntem când e poate prea târziu. Astfel, nicio supărare nu se compară cu durerea părinților când își văd unicul copil în brațele morții. Acesta este și cazul Mariei, o elevă din Sibiu de doar 14 ani, care și-a văzut colegii ultima dată înainte de pandemie fără să bănuiască că viața ei va lua o turnură crudă. Era premianta clasei, urma să se pregătească pentru examenele de la Evaluare Națională și apoi să meargă la liceul dorit. Destinul nemilos avea să-i frângă în curând aripile. În urmă cu două luni, a aflat brusc că are tumoare. Au urmat operații făcute în țară. N-a mai ajuns să-și vadă colegii, nici să-și urmeze drumul bucurându-se de un nou început la liceul dorit. Așteaptă să fie operată la o clinică din străinătate, pentru care părinții încearcă să strângă banii necesari. E ultima lor speranță", este mesajul apropiaților Mariei. 

Maria a fost diagnosticată cu tumoare malignă a lobului temporal al creierului și carcinomatoză leptomeningeală, afecțiune gravă ce necesită tratament costisitor la o clinică specializată în Turcia.
Cei care vor să o ajute pe Maria să își reia cursul vieții o pot face donând, cât pot, în contul tatălui, Lucian Cîndea: Titular: LUCIAN CINDEA IBAN: RO95RZBR0000060019118741 Valuta: EUR Nume banca: Raiffeisen Bank Cod swift: RZBRROBU
comentarii
1 comentarii

Puneți și contul în lei deștepților, altfel o să credem că ați dat copy/paste de la TS.
partea leului
12.07.2020 11:03
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia