Tribuna
AFF
O biserică, o grădiniță și o cantină pentru locuitorii din Cartierul Arhitecților
Andra MARINESCU
4998 vizualizari
O biserică, o grădiniță și o cantină pentru locuitorii din Cartierul Arhitecților
Conducerea Primăriei orașului Cisnădie s-a întâlnit, joi, cu președinții asociațiilor din Cartierul Arhitecților, pentru a contura proiectele din acest an pentru dezvoltarea acestei zone.

 


Printre obiectivele pentru 2019 se numără crearea unei piste pentru bicicliști și pietoni ce să lege Cisnădia de Sibiu, amenajarea unor drumuri care să descongestioneze traficul de pe Drumul Județean dintre cele două localități, modernizarea iluminatului pe străzile preluate de Primăria Cisnădie, continuarea întreținerii străzilor preluate și amenajarea unor spații de relaxare. 
De asemenea, Primăria orașului Cisnădie va susține Mitropolia Sibiu pentru realizarea unei grădinițe, a unei biserici, a unei capele și a unui spațiu de tip cantină în Cartierul Arhitecților.

Dacă Primăria va primi un teren de la dezvoltatorii imobiliari, pe hectarul din zona Seviș se dorește începerea demersurilor pentru construcția unei școli și a unei grădinițe. În plus, zona va avea, dacă Primăria va intra în posesia acestui teren, începând din acest an, potrivit lui Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie, și puncte de lucru ale Gospodăriei Orășenești Cisnădie și Primăriei Cisnădie.
"Joi am primit din nou vizita unor locuitori ai Cartierului Arhitecților. Printre ei s-au numărat si președinți ai asociațiilor din cartier, iar discuția cu domnii Incze Adalbert, Ihu Ilie, Viorel Perianu, Firice Nicu, Mihai Turcu, Hunyadi Lucian și Pocol Adrian a fost una fructuoasă. M-am bucurat să aud că și cetățenii acestui cartier au fost mulțumiți de implicarea Primăriei orașului Cisnădie în anul 2018. De asemenea am reușit sa conturăm împreună câteva obiective si pentru anul acesta", a explicat Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie.

 

comentarii
5 comentarii

Cei care au mers la discutii sunt prieteni cu Huja.
Nu ii reprezinta pe cetatenii din cartierul cu probleme.
Minciuni si dezinformare.
Cetatenii nu sunt multumiti de loc.
Alo Tribuna!! Cu cat v-a platit Huja sa ii faceti campanie?
Un cetatean
31.01.2019 17:39
loc de oficiu postal nui?
ardeo
31.01.2019 18:01
In poza sunt doar slujile lui Huja. Acolo este o colaborare reciproc avantajoasa. Vazandu-se incoltit din toate partile si-a chemat presedintii asociatiilor sa se traga in poze. Iar daca acestia declara ca cetatenii sunt multumiti de activitatea primariei, nu pot fi catalogati reprezentati ai cartierului. Rolul lor este sa adune taxele, nu sa se erijeze in purtatori de cuvant al locuitorilor din cartier.
alt cetatean
31.01.2019 18:06
E suficient sa întrați pe Facebook la grupul Rezidenți în Cartierul Arhitecților Calea Cisnadiei și sa vedeti dacă oamenii sunt mulțumiți sau nu. Cum poți sa fii mulțumit când stai 45 de minute în trafic pe 1 km de drum, când nu ai lumina pe străzi, când Primăria Cisnădie aloca fonduri infime pentru cartier, când nu ai un petec de zona verde între blocuri, nu ai un parc unde sa te plimbi cu copilul, când nu ai grădiniță sau scoala, când trebuie sa mergi 6 km ca să îți exerciți dreptul la vot și lista poate continua. Cine sunt cei care susțin ca ne reprezinta? Eu nu i-am mandatat.
Petre
31.01.2019 18:09
Cand te muti cu buna stiinta intr-un cartier care nu are toate gradinita, scoala , lumina stradala si altele inseamna ca esti singur vinovat.E ca si cum ti-ai face o casa in varf de munte si apoi faci scandal la primarie ca nu ai telecabina.
Bine ca i-au pus o denumire pompoasa dar daca locuiesc 10 arhitecti acolo e bine.Tipic.
Daca tot s-a hotarat sa se construiasca o gradinita ,o biserica si o cantina(pentru cine?) eu zic sa se incepeapa cu biserica.
Cartierul arhitectilor
31.01.2019 20:25
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA