Continental
Tribuna
Numărul sibienilor diagnosticați cu noul coronavirus a ajuns la 55
Laura BUCIU
1388 vizualizari
Numărul sibienilor diagnosticați cu noul coronavirus a ajuns la 55
© Arhiva

În județul Sibiu numărul celor care au fost diagnosticați cu noul coronavirus a ajuns la 55, cu șase cazuri mai multe decât cele raportate duminică.

În țară, până luni, 6 aprilie, au fost confirmate 4.057 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 406 au fost declarate vindecate și externate.

Până luni, 157 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor și Mehedinți, au decedat.

La secțiile ATI din țară sunt internați 179 de pacienți.

Prin structurile M.A.I. au fost întocmite, la nivel național, 315 dosare penale, pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Polițiștii și jandarmii au depistat, în ultimele de 24 de ore, 9.449 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestora le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21.730.979 de lei.

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 627 cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 400 în Italia, 189 în Spania, 15 în Franța, 8 în Germania, 6 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în Indonezia și câte unul în Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Belgia și SUA. De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 29 de cetățeni români aflați în străinătate, 9 în Italia, 7 în Franța, 6 în Marea Britanie, 6 în Spania și unul în Germania, au decedat.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia