Tribuna
Numărul deceselor din cauza COVID-19 în Sibiu ajunge la 63
Laura BUCIU
1246 vizualizari
Numărul deceselor din cauza COVID-19 în Sibiu ajunge la 63
© Răzvan NEGRU/Arhiva

Un bărbat de 51 ani, care suferea fusese oprat de chist pancreatic, a murit, din cauza COVID-19. Este al 63-lea caz de deces din Sibiu, pus pe seama coronavirusului.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 832 de persoane (dintre care 779 adulți și 53 copii).

Au fost declarate vindecate și externate 563 de persoane, iar 63 persoane au decedat.

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Sibiu au fost confirmate pozitiv un număr total de 31 de persoane, între care una minoră. Au mai fost două cazuri de infectare la grupa de vârstă 18 – 29 de ani, cinci cazuri la grupa 30 – 39 de ani, lase la grupa  de vârstă 40 – 49 de ani, opt persoane la grupa de vârstă 50 – 59 de ani, șapte persoane la grupa de vârstă 60 – 69 de ani și două la grupa de vârstă 70 – 79 de ani.

 

413 sibieni în carantină la domiciliu

 

Conform legii nr 136/18.07.2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, CJCCI, are în monitorizare un număr de 413 de persoane aflate în carantină la domiciliu, 15 de persoane în izolare instituționalizată și alte 10 persoane în izolare la domiciliu.

În cursul zilei de joi, 220 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă.

Au fost verificate măsurile de protecție individuală pe terase și de către polițiștii locali, pentru verificarea măsurilor de protecție individuală în mijloacele de transport.

Au fost legitimate 132 de persoane și au fost verificate opt societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 15 mijloace de transport în comun.

Polițiștii din cadrul I.P.J. Sibiu au identificat 4 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și au aplicat 4 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 500 de lei.

În urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a 12 societăți, au aplicat trei sancțiuni contravenționale în valoare de  30.000 lei pentru comercializarea produselor alimentare fără respectarea condițiilor de igienă prevăzute de legislația în vigoare.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Transportul Public Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Tursib S.A
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA