Tribuna
PNL
Numărul cazurilor de coronavirus s-a dublat la Sibiu
Laura BUCIU
4946 vizualizari
Numărul cazurilor de coronavirus s-a dublat la Sibiu

Numărul cazurilor confirmate cu noul COVID-19 aproape s-a dublat la Sibiu. Potrivit raportării Grupului de Comunicare Strategică (GCS), de sâmbătă până duminică, de la 27 de cazuri s-a ajuns la 49. Totul vine pe fondul punerii în funcțiune a noului aparat de testare care a fost dat în folosință la Spitalul Județean de Urgență Sibiu.

Din păcate, sunt și patru decese în Sibiu, de la începutul pandemiei, unul dintre ele fiind înregistrat în cazul unui tânăr de 27 de ani. Tânărul din Sibiu, alături de o altă fată, de 27 de ani, din Botoșani, sunt cele mai tinere victime ale COVID-19 în România. În cazul sibianului, acesta a fost găsit mort în locuința de pe strada Frunzei, din municipiul Sibiu, după ce prietena lui a sunat la 112 pentru că acesta nu răspundea la interfon și nici la telefon. Se pare că acesta suferea și de o altă afecțiune pulmonară.

Pe teritoriul României, până duminică la ora 13.00 au fost confirmate 3.864 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 374 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, la aceeași dată, la ATI sunt internați 141 de pacienți.

Din păcate, 148 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș și Mehedinți, au decedat.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt  15.980 de persoane. Alte 108.810 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia