Tribuna
Petiţie către Sometra
„Nu mai şantajaţi oraşul cu robinetul”
Vasile ANTIPA
1477 vizualizari
„Nu mai şantajaţi oraşul cu robinetul”

Situaţia tensionată dintre Primăria Copşa Mică şi Sometra este departe de a lua sfârşit. Conducerea primăriei copşene a lansat duminică petiţia „Nu mai şantajaţi oraşul cu robinetul”, o petiţie adresată conducerii Holdingului Mytilineos şi conducerii Sometra Copşa Mică. După o scurtă prezentare a influenţei societăţii de-a lungul timpului în oraş, şefii administraţiei locale din oraş le cer deschis responsabililor Sometrei să ia de urgenţă măsuri pentru a preveni reapariţia unor situaţii similare celor de săptămâna trecută, când copşenii au rămas 3 zile fără apă la robinete. „Vă rugăm să dispuneţi luarea măsurilor necesare , pe baza unui protocol cu Primăria Copşa Mică pentru continuarea alimentării cu apă a oraşului până la punerea în funcţiune a noii staţii de tratare a apei, prevăzută în investiţia „Sistem zonal de alimentare cu apă potabilă şi canalizare ape uzate în oraşul Copşa Mică şi localităţile limitrofe”. Împiedicarea pe viitor a opririi alimentării cu apă a populaţiei (asigurare utilaje de rezervă şi consumabile la uzina de apă), achitarea contravalorii iluminatului public, sub formă de sponsorizare, protocol de colaborare, pentru a nu scădea gradul de siguranţă în oraş. În numele cetăţenilor oraşului Copşa Mică, vă rugăm să daţi curs acestei petiţii iar în termen de 7 zile de la primirea acesteia, vă aşteptăm la sediul primăriei pentru încheierea protocolului de convieţuire între oraş şi S.C. Sometra SA Copşa Mică. Eventuala ignorare a acestei petiţii o vom considera drept decizia dumneavoastră de a nu mai continua activitatea productivă la S.C. Sometra S.A. Copşa Mică şi ne rezervăm dreptul de a solicita tuturor autorităţilor în drept să urmărească modul în care se va închide activitatea societăţii pe care o conduceţi”, se arată în petiţia semnată de primarul din Copşa Mică, Daniel Tudor Mihalache.

comentarii
7 comentarii

Nu va santajeaza nimeni.Cum va-ti asternut,de zeci de ani asa dormiti.Cu parere de rau...
Obelisc,
12.04.2010 15:00
Va cunosc d,le primar,actual,de vreo 15 ani.Nu mai folositi metoda mainii de milog,intinsa,nu va mai ajuta statul.Cetatenii orasului au castigat bine si au platit impozite pe masura .De ce nu se vede mare lucru ,in serviciile pe care trebuiau sa le aiba,astazi,cand sta-ti cu jalba in mana?
obelisc,
12.04.2010 15:49
Obelisc, de acord cu tine, dar, te rog, pune burta pe carte.
Gica
12.04.2010 17:06
mai obelisc daca ai ceva personal cu primarul e problema ta,dar nu vad de ce un oras intreg sa sufere din cauza unei sclerozate.
ana
12.04.2010 19:20
DOMNULE OBELISC,TU CUM TI-AI FI ASTERNUT?AI FI PUS-O DE SALTEA PE PUFOAICA?(SA NU SPUN ALT NUME,STI TU CARE).CE AI FI VRUT SA FACEM NOI NISTE BIETI AMRITI?DE CE NU AI FACUT TU CEVA ,DACA ESTI MARE SI TARE/
COPSANUL
12.04.2010 20:43
mai copsane! esti pupincuristul de serviciu a lui dudu?
gica
12.04.2010 22:06
Situatia de la Copsa-Mica este o problema a Consiliului Judetean si a Guvernului Romaniei.
Mytilineos este efectul, cauza ei sunt, incompetentii care ne conduc si care au fost alesi si de copseni.
Toata lumea stie ca patronii greci nu au respectat programul de conformare la care s-au angajat si totusi ARPM-ul le-a dat acordul de mediu.
Parlamentarii colegiului ce au facut pentru Copsa-Mica?
Ce proiecte de dezvoltare are acest oras, mono-industrial?
Ce strategie de dezvoltare are domnul Primar? Cum va arata orasul peste 20 de ani?
Intrebari retorice, pentru ca aproape sigur raspunsul la toate aceste intrebari este "nimic".
Copsa-Mica este "Zona defavorizata".
Cum au fost incurajati investitori sa investeasca in acest oras, care are facilitati cum putine orase din tara are?
-este nod de cale ferata;
-raul Tarnava Mare;
-este aproape de Medias si Sibiu;
-dispune de teren pentru dezvoltarea unei Zone Industriale (Sibiul nu mai poate respira de atatea firme care au inundat orasul)

Scuzata-mi fie rautatea, dar este greu sa te abtii cand vezi ce se intampla in jurul tau.
yon
12.04.2010 22:18
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA