Tribuna
Sevis
Noutate medicală în Sibiu: diagnostic medical computerizat
Cabinetul medical al Dr. Mercea Călin aduce în Sibiu o noutate: diagnosticul medical computerizat, completat de electrosomatogramă DDFAO tridimensional. Dr. Mercea Călin este medic primar, chirurgie generală, supraspecialitate oncologică, urologie și deține atestat în ultrasonografie și biorezonanță Cluj-Napoca.

Ce însemnă electrosomatograma?

Este cea mai nouă și revoluționară metodă de investigare globală a stării de sănătate, o metodă la care se poate apela de acum încolo și în Sibiu. Fără ace, fără radiații, fără a înghiți substanțe de contrast, printr-o procedură care oferă siguranță pentru pacienți și membrii familiei lor, de la cel mai mic până la cel mai vârstnic (atât pentru bolnavii cronici cât și preventiv), și asta doar în 2 minute și cu maxim de confort!
Făcând această investigație obțineți:
•informații complete despre cum funcționează fiecare organ în parte;
•informații despre 96 de organe explorate, printre care: aparatul respirator, sistemul nervos, sistemul endocrin, aparatul cardio-vascular, aparatul digestiv, aparatul uro-geni­tal etc;
• informații prețioase cum ar fi: la ce tip de boli, moștenite sau nu, sunteți predispuși, astfel încât să preveniți efectele;
• controale profilactice, prevenția și depistarea precoce a cancerului (onco-profilaxia);
• consultaţii de expert (second-opinion) pentru cazuri deja tratate în altă parte.
Ce permite electrosomatograma: analizarea stării de sănătate a pacientului se realizează prin scanarea structurilor bio-electromagnetice ale întregului corp. Fiecare organ este analizat începând cu sistemul neurovegetativ, aparatul urogenital, endocrin, digestiv, cardiovascular, osos, stres, oxidative, imunitate, circulația periferică, analizele biochimice, colesterol, trigliceride, glicemie, acid uric, toate la nivel celular.
Căutați soluţii pentru a afla ce nu s-a putut afla prin analizele clasice?
V-ați săturat să alergați, fără certitudinea rezultatului, de la un medic la altul?
Doriți să obtineți claritate și eficiență într-un mod rapid, comod și neinvaziv?
Există soluții ca să nu fiți nevoiți să lăsați resursa voastră cea mai importantă, SĂNĂTATEA, pe ultimul loc. Neglijând această resursă este posibil să vă sabotați inconștient obiectivele. Diagnosticul este sigur iar tratamentul include recomandări bazate atât pe medicația alopată, cât și pe produse și terapii naturiste. Într-un cuvânt, este harta sănătăţii completă a funcțiilor organismului, de la creier până la vezica urinară și la nivel de celulă.
Când v-ați făcut ultima dată un control amănunțit al întregului organism, cu rezultate pe loc? Investigaţia este făcută  de medic specialist Dr. Mercea Călin. Tel: 0741-029271, 0724-240559, 0735-221260. E-mail: doctor_mercea@yahoo.com; web: www.electrosomatograma-sanatate.ro.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia