Tribuna
PNL
Noul primar al Mediaşului a depus jurământul
Vasile ANTIPA
1763 vizualizari
Noul primar al Mediaşului a depus jurământul
În faţa unei săli arhipline, Teodor Neamţu a rostit jurământul în calitatea de primar al oraşului de pe Târnava Mare. Noul edil spune că va avea foarte mult de lucru pentru a ajunge la performanţa obţinută de fost primar al Mediaşului, Daniel Thellmann.
„Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac cu bună credinţă tot ceea ce stă în puterile şi priceperea mea, pentru binele locuitorilor municipiului Mediaş. Aşa să-mi ajute Dumnezeu”. Acesta a fost jurământul depus ieri după-amiază de Teodor Neamţu, noul primar al municipiului Mediaş, ales de aproape 70% dintre medieşeni în cadrul alegerilor parţiale locale din data de 22 noiembrie. Personalităţi politice, angajaţi ai primăriei şi o mulţime de medieşeni au umplut ieri la ora 16 sala mare de şedinţe a Primăriei Mediaş, pentru a participa la şedinţa extraordinară de depunere a jurământului de primar de către Teodor Neamţu. De asemenea, la eveniment a fost prezent şi subprefectul judeţului Sibiu, Rareş Macrea, care i-a transmis noului edil şef al Mediaşului, mesajul prefectului Constantin Trihenea. „Aşa cum am spus şi în cuvântarea către Consiliul Local şi cei prezenţi, primul meu gând a fost acela că va fi un mandat greu, dacă vreau să ajung la performanţele lui Daniel Thellmann. Sigur, celelalte sarcini pe care le am în faţă sunt mai uşoare, mai grele, în funcţie de proiectele pe care le avem, dar ca să ajung la performanţa fostului primar, va trebui să muncesc foarte mult. Eu sper ca cele propuse de mine pentru medieşeni să le realizez cu ajutorul Consiliului Local, al aparatului primăriei, dar şi cu ajutorul cetăţenilor şi să ne atingem obiectivul nostru, ca Mediaşul să devină un oraş în care să vrei să trăieşti, în care tinerii să dorească să se întoarcă după ce termină o şcoală, un oraş în care să ne simţim cu toţii bine şi un oraş care să prospere”, ne-a declarat imediat după finalul şedinţei extraordinare, noul primar al Mediaşului, Teodor Neamţu.
Teodor Neamţu s-a născut pe data de 5 octombrie 1954 şi este absolvent al Academiei pentru Înalte Studii Militare din Bucureşti. Între anii 2000 şi 2004 a fost consilier local în cadrul Consiliului Local Mediaş, iar din anul 2004 a fost ales viceprimarul municipiului de pe Târnava Mare. Este căsătorit şi are un copil. Teodor Neamţu a câştigat Primăria municipiului Mediaş din primul tur în cadrul alegerilor parţiale locale din 22 noiembrie, obţinând 68,27% din voturi la alegerile parţiale. Pe locul 2 s-a clasat Fănel Mendea, candidatul Partidului Social Democrat, care a obţinut 13,38% din sufragiile medieşenilor, iar pe locul 3 a fost George Petrescu, candidatul Partidului Naţional Liberal cu 12,85%.

comentarii
5 comentarii

Ne-am mai pricopsit cu o marioneta....
Papusarul
10.12.2009 07:25
Au trecut alegerile,sa trecem la TREABA.Cine are de FURAT la FURAT, cine nu, acasa la "comentat"! Nu,Dorele.....?
"A.C."
10.12.2009 08:50
Urmeaza Taropa? Cine o va propune oare din partid si cine va fi impotriva ei? Va fi unanimitateeee?
fani
10.12.2009 10:17
taropa e buna de pus pe varza, nu pe post de viceprimar. nu are 12 clase. a furat cat a putut de la Medcons, in rest a tricotat ca maistru pe la scoli generale. e corupta pana la D-zeu: dosare ANL, concursuri de directori de scoli, unde si-a sapat proprii colegi, etc. pdl-ul are oameni mai buni si ce-i mai important: tineri intelectuali! saracii, nu au loc de baba asta proasta si increzuta!!!
io
12.12.2009 15:49
curva batrana si corupta!
ha! ha!
12.12.2009 15:50
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica