Tribuna
Noul medic șef UPU și-a preluat mandatul pentru 4 ani
Laura BUCIU
1470 vizualizari
Noul medic șef UPU și-a preluat mandatul pentru 4 ani

Doctorul Csillag Paul-Bogdan, medic primar ATI - UPU-SMURD Sibiu, și-a început, joi, activitatea în calitate de medic șef al Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Dr. Csillag a încheiat, cu unitatea medicală, contractului pe o perioadă de 4 ani.

Dr. Bogdan Csillag, în vârstă de 47 ani, a promovat concursul organizat de SCJU Sibiu în data de 12 ianuarie, rezultatele fiind afișate în data de 13 ianuarie, anul curent. 

Medicul șef UPU este absolvent al Facultății de Medicină din Sibiu iar specializarea a obținut-o la Târgu-Mureș și Bruxelles. Și-a început cariera ca voluntar SMURD și are o experiență de peste 20 ani ca medic atât în pre-spital, pe ambulanțele și elicopterele SMURD, cât și în spital, în cadrul UPU SMURD Târgu Mureș și UPU-SMURD SIBIU.

De asemenea, dr. Csillag a lucrat timp de doi ani la Paris, în serviciul de urgență medicală al Brigăzii de Pompieri, unde a obținut diploma de medicină de catastrofă. Este totodată medic voluntar Salvamont Sibiu și formator în domeniul intervenției la evenimente cu multiple victime.

Dr. Bogdan Csillag lucrează în cadrul SCJU Sibiu din anul 2016 și a mai ocupat funcția de medic șef al UPU Sibiu în perioada aprilie  - noiembrie 2020.

În 2022, la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu s-au înregistrat 66.819 pacienți dintre care 15.374 au fost internați.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA