Tribuna
Noul logo TRIBUNA pentru anul 2024!
Noul logo TRIBUNA pentru anul 2024!
Noul logo tribuna

Cotidianul Tribuna vă propune să descoperiți viața de zi cu zi a județului Sibiu, noul logo al www.tribuna.ro fiind upgradat cu marcarea celor 140 de ani de la fondarea publicației (1884-2024).

„Dintotdeauna pentru totdeauna”, cotidianul fondat de scriitorul Ioan Slavici a promovat valorile respectării demnității umane, libertății, democrației, egalității, statului de drept, precum și respectarea drepturilor omului, inclusiv drepturile persoanelor care aparțin minorităților. Iar prezența drapelului național în logo-ul nostru este pentru a aminti că aceste culori s-au regăsit pe toate stindardele românilor, încă de pe vremea lui Ștefan cel Mare și Mihai Viteazul. Toți românii știu că albastrul semnifică seninul cerului - al cugetului și gândirii - dar și credința și puterea cu care suntem legați de pământul patriei, galbenul amintind de grandoarea și prestigiul patriei, iar roșul simbolizând dragostea față de neam și țară. Nimeni nu trebuie să uite că sângele vârsat de înaintași a contribuit la făurirea României de astăzi și construirea României de mâine!

Conectați-vă la informațiile zilnice pe www.tribuna.ro și abonați-vă la cotidianul Tribuna, pentru a savura știrile zilei, dar și pentru a analiza evoluția societății sibiene și-n general a societății românești contemporane!


comentarii
1 comentarii

Foarte frumos!
Din pacate acest cotidian e in portofoliul unui penal care nu are de gand sa l dezvolte , doar sa puna mana pe avutia firmei
Asa a facut in toate marile realizari luand activele statului
Aviz institutiilor de forta
Ha ha ha
Dna sa vina sa va ia
Slavici
12.02.2024 06:24
Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA