Continental
Tribuna
Nouă traficanți de droguri reținuți după 18 percheziții în județul Sibiu
Nouă traficanți de droguri reținuți după 18 percheziții în județul Sibiu

Nouă traficanți de droguri au fost reținuți după după 18 percheziții care s-au desfășurat în județul Sibiu. Anchetatorii au găsit droguri, cântare electronice, laptopuri, telefoane mobile, tablete și bani.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, sub coordonarea DIICOT Sibiu au făcut 18 percheziții într-un dosar penal de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuare fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Perchezițiile au avut loc în orașele Sibiu și Cisnădie și au fost puse în executare 12 mandate de aducere, pentru persoane bănuite în dosar și alte 40 pentru alte persoane implicate.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate pliculețe ce conțin masa vegetală mărunțită de culoare verde, substanță pulverulentă de culoare albă, substanță cristalină de culoare albă, masă vegetală uscată de culoare verde, cântare electronice, laptopuri, telefoane mobile, tablete, harduri, precum și 4.000 de lei și 5.225 de euro.

După audieri, pe numele a 9 persoane procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Tribunalului Sibiu,  cu propunere de arestare preventivă.

 

comentarii
1 comentarii

As fi dorit sa stiu cine si pentru ce motiv a emis mandat de aducere pentru fiul meu care a fost luat de jandarmi,constatandu-se ulterior ca este absolut nevinovat.Faptul ca locuieste in Cisnadie
cartier Piata Noua (asa zis rau famat) si are 19 ani,
nu mi se pare suficient.
banea
19.09.2019 19:55
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia