Tribuna
PNL
Noi sesiuni de depunere a cererilor pentru măsura de silvomediu
Noi sesiuni de depunere a cererilor pentru măsura de silvomediu
© http://www.agrostandard.ro
La APIA Sibiu, sunt ultimele sesiuni de depunere a cererilor de sprijin aferente schemei de ajutor de stat – „Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite și schemei de ajutor de stat - Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor”

 

"Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul județean Sibiu informează posibilii beneficiari că la nivelul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale s-a planificat desfășurarea ultimelor sesiuni de depunere a cererilor de sprijin aferente schemei de ajutor de stat - Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite și schemei de ajutor de stat - Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor, având în vedere că Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020 se află în etapa finală de implementare", spune Alina Ana Frățilă, purtătorul de cuvânt al APIA Sibiu.

 

Potrivit acesteia, Sesiunea 4 de depunere a cererilor de sprijin pentru accesarea schemei de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite”, aferentă SubMăsurii 8.1 „Împăduriri şi crearea de suprafeţe împădurite”, MĂSURA 8 - Investiţii în dezvoltarea zonelor împădurite şi în îmbunătăţirea viabilităţii pădurilor se va desfăşura în perioada 16 septembrie – 13 decembrie 2019 si are o alocare financiară de 15.000.000 euro.

Sesiunea 3 de depunere a cererilor de sprijin pentru schema de ajutor de stat „Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor, aferentă Submăsurii 15.1 „Plăţi pentru angajamente de silvomediu”, MĂSURA 15 - Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor se va desfășura în perioada 2 martie – 15 mai 2020, alocarea financiară fiind de cca. 29.000.000 euro. Pentru această sesiune, cererea de sprijin reprezintă și cerere de plată pentru anul I (1 ianuarie– 31 decembrie 2020).

Pentru mai multe detalii cu privire la condițiile de accesare ale acestor măsuri și la condițiile de eligibilitate cei interesați pot consulta pliantele de prezentare ale acestora, disponibile la adresa http://www.apia.org.ro/ro/directia-masuri-de-sprijin-i-iasc/masuri-delegate-din-pndr.
De asemenea, în curând vor fi disponibile și Ghidurile solicitantului aferente celor două sesiuni ale schemelor de ajutor de stat.

comentarii
1 comentarii

Va apucati serios de impaduriri sau doar tineti comferinte??-- serios, de 30 de ani - in care ati chelit padurile patriei--care va fii ultima sesiune si apoi sa va apucati serios de lucru? -- Nema paduri -- toate lighioanele vor inunda satele si orasele sa va amendeze pentru ce ati facut din habitatul lor natural -- o sahara romaneasca -- Mama voastra de banditi -- Tribuna de ce stergeti articolele importante prin care poporul va fi atentionat cu privire la distrugerea bogatiilor naturale ale Romaniei?-- dar lasati cu lunile articole banale care nu spun nimic ,doar ocupa spatiu -- intreb serios care e problema -- suparati pe cineva??
mike
14.08.2019 18:18
Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat lansare „Inovare prin informatizare la nivelul Consiliului Judetean Sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia