Tribuna
"Noi provocări în Ştiinţele Socio-Umane la începutul mileniului III”, discutate online, la ULBS
Liuba STARII
1091 vizualizari
Cea de-a treia ediție a Conferinței Științifice Studențești Naționale "Noi provocări în Științele Socio-Umane la începutul mileniului III” se va desfășura vineri, 5 iunie, în mediul online.

Potrivit organizatorilor, scopul evenimentului este sprijinirea prezentărilor, studiilor și lucrărilor ale studenților din ramurile științelor sociale și umane, acoperind o mare varietate de domenii precum Științe Politice, Studii de Securitate, Relații Internaționale, Istorie, Patrimoniu, Teologie Protestantă, Psihologie, Asistență Socială, Resurse Umane, Sociologie, Jurnalism, Comunicare și Relații Publice, Științe ale Educației. De asemenea, Conferința Națională Studențească a Facultății de Științe Socio-Umane de la Sibiu oferă posibilitatea schimburilor interdisciplinare de cunoștințe, colaborării academice, dezvoltării cercetării și noilor proiecte între studenți, conștientizării asupra schimbărilor dinamice din societate, explorării trendurilor, precum și discutării provocărilor și preocupărilor din noua eră, în paralel cu găsirea de soluții.

“Date fiind condițiile vremurilor pe care le trăim, ediția a III-a a conferinței se va desfășura online, pe o platformă care va fi anunțată ulterior înscrierii participanților. Această manifestare ştiinţifică vizează realizarea unui schimb util de idei şi transfer de cunoaştere prin promovarea rezultatelor activităţilor de cercetare în care studenţii au fost angrenaţi, în speranţa stimulării, astfel, a iniţiativei acestora spre cercetarea ştiinţifică de nivel academic”, explică prof. univ. dr. Daniel Mara, decan al FȘSU.

Formularele de înscriere şi un rezumat al comunicării pot fi trimise până  miercuri, 27 mai, pe email: daniela.stanciu@ulbsibiu.ro sau completate online, pe: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeM3JkBAVKWOCCSc0eooeaqnof88XO5u01SYs9rgpy_LZv8vg/viewform






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA