Tribuna
PNL
Noaptea Muzeelor la Sibiu, sub slogan protestatar privind banii salariaţilor
Dumitru CHISELIŢĂ
405 vizualizari
Noaptea Muzeelor la Sibiu, sub slogan protestatar privind banii salariaţilor

Muzeul Național Brukenthal a anunţat că participă, pe 18 mai, la evenimentul naţional "Noaptea Muzeelor", ajuns la a XX-a ediţie, însă sub un slogan protestatar: "Susținem salarizare demnă și egală în cultură!”. Celălalt slogan este "Voluntari pentru muzeul tău!”
 
Programul de vizitare a muzeelor, pentru sâmbătă, 18 mai, este următorul:
Între orele 9 şi 17 vor fi deschise, pe baza biletului de intrare, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul de Istorie a Farmaciei și Muzeul Cinegetic "August von Spiess”.
Între orele 16 şi 23, intrarea este gratuită în curtea Muzeului de Istorie - Casa Altemberger, unde va avea loc concertul "Long Night of Museums by Campus Experience".
În interval orar 18-23 intrarea va fi gratuită la Palatul Brukenthal din Piața Mare și la Muzeul de Artă Contemporană de pe strada Tribunei nr.6.
Pe 18 și 19 mai, Muzeul de Istorie - Casa Altemberger va fi închis pentru vizitare, iar pe 19 mai, va fi închis Palatul Brukenthal din Piața Mare. 

La nivel naţional, Federația CulturMedia, afiliată la cartel Alfa, anunţă proteste de Noaptea Muzeelor la Bucureşti, între orele 16 şi 23. Se va picheta Ministerul Culturii apoi protstul de va muta în Piața Victoriei, la Guvern.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica