Tribuna
Nicolae Neamțiu, noul director al Direcției Agricole Sibiu
Nicolae Neamțiu, noul director al Direcției Agricole Sibiu

Noul director al Direcției pentru Agricultură Județeană Sibiu este, începând de luni, inginerul agronom Nicolae Neamțiu. Acesta spune că dorește să sprijine fermierii din județ și agricultura sibiană: „După terminarea Facultății de Agronomie am lucrat doar în acest domeniu și știu care sunt problemele cu care se confruntă agricultorii, pomicultorii. Vreau să sprijin fermierii, agricultura sibiană, să fiu o punte de legătură între producători și Ministerul Agriculturii. Cred că experiența dobândită în cei peste 20 de ani de muncă în teren mă va ajuta să fiu un sprijin real pentru agricultorii și pomicultorii din județul Sibiu”.

Nicolae Neamțiu a lucrat cinci ani la o fermă pomicolă din Slimnic, iar în ultimii 16 ani a condus tot o fermă pomicolă, în Dobârca. Aceasta din urmă se află pe un teren care a aparținut Institutului de Cercetări, iar la momentul preluării era într-o stare deplorabilă. Într-un timp scurt, Neamțiu a reușit să transforme locul într-o livadă profitabilă, în care s-au cultivat mere, prune, cireșe, vișine, caise și piersici.

Nicolae Neamțiu este căsătorit și are trei copii. (L. B.)

comentarii
1 comentarii

Ar fi bine sa faceti asociatii cu depozite si magazine de desfacere-- -Asa veti face concurenta produselor straine care se coc in depozite si rafturile magazinelor -- reducind calitatea produselor--
eu
06.08.2019 06:58
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia