FITS 2022
Tribuna
Niciun pat liber la ATI COVID în Sibiu
Laura BUCIU
991 vizualizari
Niciun pat liber la ATI COVID în Sibiu

În ziua cu cele mai multe cazuri de COVID-19 din ultimul an, în Sibiu nu mai sunt locuri libere la ATI pentru bolnavii infectați cu SARS-CoV-2.

Conform datelor existente în aplicația alerte.ms, la nivel național există 1.336 de paturi de ATI destinate pacienților COVID-19, din care sunt ocupate 1.267 de paturi la nivelul întregii țări. Libere sunt 26 de paturi, iar restul sunt menținute pentru bolnavii COVID cu afecțiuni cardiologice, neonatologice sau pentru femeile care nasc sau au afecțiuni și se internează la obstetrică-ginecologie.

Se lucrează în continuare pentru operaționalizarea și asigurarea personalului medical necesar pentru alte paturi ATI care vor fi disponibile în zilele următoare.

În procesul de operaționalizare a unor noi paturi ATI se pune accent pe cele destinate persoanelor care prezintă anumite condiții medicale și care sunt și confirmate cu SARS-COV-2 pentru că în aceste cazuri respectivii pacienți prezintă afecțiuni grave ce pot constitui comorbidități și sunt expuși unui risc mult mai mare.

Marți sunt patru paturi libere la ATI în Argeș, 3 în Brașov, 11 în București, două în Caraș-Severin, unul în Constanța, unul în Harghita și patru în Dolj.

comentarii
1 comentarii

Selectia naturala isi urmeaza legile. Omul este condamnat la destinul sau de fiinta rationala. Cei ce nu urmeaza calea legii vor disparea pe usa din dos a istoriei.
Darwin
29.09.2021 08:26
Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

LINIA VERDE

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat de presa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA