Tribuna
Nereguli în trafic, oprite de polițiști. Un tânăr conducea drogat cu cannabis
Nereguli în trafic, oprite de polițiști. Un tânăr conducea drogat cu cannabis

Mai mulți șoferi au comis infracțiuni în trafic și au fost prinși de polițiști. Unul dintre ei a fost depistat la volan, miercuri, în jurul orei 13.00, pe DJ 105G, în orașul Avrig, deși aveam dreptul de a conduce suspendat. Pe numele sibianului de 48 de ani a fost deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 19.00, pe strada Nouă din orașul Copșa Mică, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Copșa Mică au depistat un localnic în vârstă de 63 de ani în timp ce conducea un autoturism fără a deține acest drept. De asemenea, testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a rezultat într-o concentrație de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01.30, pe DN 14, în afara localității Dumbrăveni, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Dumbrăveni. Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la substanța THC-5 Cannabis, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism. Ca urmare a celor constatate, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive. (L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA