Tribuna
Sevis
Muzeul ASTRA a trecut la programul de vară
Muzeul ASTRA a trecut la programul de vară

Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului a trecut la programul de vară. Gospodariile acestuia pot fi vizitate între orele 8 – 20.

“Venim și cu o noutate pentru vizitatorii noștri, care de astăzi pot achiziționa abonamente și bilete online de pe siteul www.muzeulastra.ro , secțiunea https://pay.muzeulastra.ro/bilete . Odată cumpărat biletul/ abonamentul online, vizitatorii vor putea intra în muzeu utilizând un cod QR primit pe mail. Momentan accesul cu bilete/ abonamente achiziționate online se poate face doar pe la turnicheții de la intrarea principală în Muzeul în aer liber, cei montați înspre Aleea Călăreților”, spun reprezentanții instituției culturale.

 

În plus, sibienii și nu numai pot participa la o provocare online pe contul oficial de Instagram al Muzeului ASTRA - https://bit.ly/3xHWH5y  -  Ou challenge/ Easter egg provocare!  Vizitatorii trebuie să caute și să găsească ouăle uriașe expuse prin Muzeul în aer liber, să își facă o poză lângă ele și să dea tag paginii de Instagram. Cel sau cea care strânge cele mai multe likeuri va primi din partea Muzeului ASTRA un voucher cadou cu două intrări gratuite. De asemenea, copiii care au pictat oul gigant și câștigător vor putea să participle la un atelier educațional gratuit.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia