Tribuna
PNL
Mulţumim sibienilor pentru încredere!

La 30 noiembrie, sibienii au ales într-o proporţie semnificativă, pentru viitorul Parlament al României, programul şi candidaţii PD-L. Rezultatele generale demonstrează că, şi pe plan naţional, electoratul şi-a manifestat încrederea în partidul nostru. Această victorie ne produce o imensă bucurie, fiind conştienţi şi de imensa obligaţie pe care aleşii PD-L şi-au asumat-o, cu atât mai mult cu cât votul uninominal presupune maxima noastră responsabilitate.

Stimaţi sibieni,

Sentimentul victoriei, care ne încearcă în aceste momente, nu ne împiedică să vă asigurăm, cu luciditate, de buna noastră credinţă. În viitori ani, dorim să fim pentru fiecare dintre dumneavoastră reprezentanţi demni şi de nădejde în Parlamentul României şi în alte structuri ale statului. Dorim ca schimbarea pe care v-aţit dorit-o la 30 noiembrie să vă aducă, prin noi, satisfacţia bunei alegeri, odată cu împlinirea dorinţelor într-o viaţă mai bună.

Sărbătorile Crăciunului să vă aducă pace şi linişte în familii, prin lumina bucuriei NAŞTERII DOMNULUI ISUS HRISTOS în sufletele fiecăruia!

Organizaţia judeţeană a PD-L Sibiucomentarii
4 comentarii

organizatiei judetenePD-L SIBIU va dorim putere de munca si sa reprezentati comunitatea sibiana cu respect pentru sibieni.va multumin
mircea
04.12.2008 07:42
...a venit timpul sa demonstrati odata pentru totdeauna ca meritati increderea sibienilor . Cel ce vrea sa faca ceva -gaseste o solutie, cel ce nu vre - gaseste 0 scuza !
didi
04.12.2008 10:46
De multumiri e plin podul.
Valentina
04.12.2008 11:39
tu tampiti macar astia de la pd-l s-au gandit sa ne multumeasca pt voturi iar tie nici asa nu iti convine? psd-ul a multumit sau pnl-ul? aia dupa ce s-au vazut cu fanul in caruta nici macar nu au multumit oamenilor. succes in continuare pd-l!!!!!!!!!!!!! cel mai tare pertid.....
pt valentina
04.12.2008 14:47
Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia