Tribuna
AFF
Moș Nicolae vine cu magicieni, clovni și dinozauri, la Teatrul "Gong"
Moș Nicolae vine cu magicieni, clovni și dinozauri, la Teatrul
Sibiu Magic Show își deschide cortina în acest an, în ajun de Moș Nicolae, cu două spectacole ce promit bucurie pe chipurile celor prezenți.


Cel mai îndrăgit magician al orașului revine pentru al 12-lea an consecutiv la Sibiu, într-un spectacol incendiar, ce forțează limitele imaginației. Pentru ediția din această iarnă, Magicianul Christianis propune o călătorie fantastică cu Mașina Timpului, pentru a readuce dinozaurii la viață. Noul concept al spectacolului „Misterele Magiei” include și o serie de numere interactive de prestidigitație și iluzii comice, trucuri cu eșarfe, baghete, bastoane și mese zburătoare, dar și apariții și dispariții enigmatice. Cu ajutorul micilor voluntari din sală, Magicianul Christianis își dezvăluie arta spre uimirea și amuzamentul publicului. „Misterele Magiei” va avea două reprezentații joi, 5 decembrie, de la orele 10 și 19. Spectacolul are o durată de aproximativ 50 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste cinci ani.
Michaël Gueulette sau „Gromic”, așa cum e cunoscut în toată lumea, vine pentru prima dată în România, cu un spectacol înduioșător, inspirat din lumea magicienilor și a clovnilor. Gromic e un belgian ce trăiește în Spania și, deși, vorbește șase limbi străine, alege să își prezinte spectacolele fără cuvinte. „O imagine valorează cât o mie de cuvinte. Asta înseamnă că pot comunica cu un grup de oameni dintre cei mai diverși și să trec peste bariera vârstei și a limbajului, doar prin forța gestului. Lucrând fără cuvinte, îmi permite să mă conectez direct la fibra imaginației fiecărui spectator în parte”, a declarat tânărul artist. Spectacolul pregătit pentru Sibiu are ca inspirație tandrețea râsetelor și propune o incursiune hilară și emoționantă în lumea copilăriei. „The Gromic Show” va avea două reprezentații joi, 5 decembrie, de la orele 12 și 18. Spectacolul are o durată de aproximativ 50 de minute și este recomandat tuturor categoriilor de vârstă.
"Sibiu Magic Show este un festival unic în România, cu un program de divertisment de înaltă ținută artistică dedicat întregii familii. Pornind de la spectacole ce jonglează cu vizibilul și invizibilul, într-o serie surprinzătoare cu numere de iluzionism, scamatorii, levitație, prestidigitație, clovnerie, pantomimă, dar și elemente de circ și cabaret, ediția din acest an reunește în perioada 5 – 8 decembrie, în premieră națională, artiști din Belgia, Italia, România, Spania și Suedia", spun organizatorii.
Programul complet al Festivalului și biletele vor fi disponibile începând de luni, 18 noiembrie. Sibiu Magic Show este un eveniment finanțat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sibiu.
Accesul publicului la evenimentele Teatrului se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât și la sediul Agenției Teatrale din strada Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11 – 18, sâmbăta între orele 10 – 18, iar duminica de la 10 la 14. Prețul unui bilet la oricare spectacol din programul Sibiu Magic Show este de 14 lei, tarif unic.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA