Tribuna
Moș Nicolae aduce magia la Sibiu la Teatrul Gong
Moș Nicolae aduce magia la Sibiu la Teatrul Gong

Sibiu Magic Show își deschide cortina în seara de 6 decembrie cu două spectacole fascinante pentru întreaga familie: „Mistere Magice” cu iluzionistul Julius Frack (Germania) și Fantastic Magic Show cu Magicianul Christianis (România). Programul continuă joi, 7 decembrie, de la ora 18:00 cu un alt spectacol în premieră în România: „Evoluția Magiei” cu Elizabeth Best și Craig Christian (Marea Britaniei). Programul complet de evenimente poate fi consultat aici: https://teatrulgong.ro/ro/events 

Julius Frack este unul dintre cei mai versatili iluzioniști din Europa, și-a descoperit pasiunea pentru magie la o vârstă fragedă, și-a cultivat și perfecționat tehnica, fiind recompensat anul trecut cu titlul de campion mondial la Beijing. Aflat pentru prima dată în România, Julius Frack își poartă publicul într-o aventură fascinantă în viitor, în lumea magiei digitale. Tânărul artist experimentează constant lumea magiei și creează experiențe impresionante, oferind turnee în peste 30 de țări. „Mistere Magice” este un spectacol de divertisment cu numere excentrice, dinamice și interactive. Spectacolul de la Sibiu va avea două reprezentații miercuri, 6 decembrie, de la ora 19:00 și, respectiv joi, 7 decembrie, de la ora 12:00. 

„Fantastic Magic Show” este unul dintre cele mai apreciate spectacole de magie pentru copii, din România. Spectacolul de la Sibiu, susținut de Magicianul Christianis, vă va introduce într-o lume fantastică care surprinde prin apariții și dispariții misterioase, iluzii comice și multiplicări. Va fi o feerie magică, ce va încânta prin eleganță și rafinament. O prezență constantă la Sibiu în fiecare decembrie, Christianis promite un show unul incendiar, miercuri, 6 decembrie de la ora 18:00, dar și joi, 7 decembrie, de la ora 10:00. 

Tot pentru prima dată în România, spectacolul „Evoluția Magiei” va fi prezentat joi, 7 decembrie, de la ora 18:00 și vineri, 8 decembrie, de la ora 12:00. Pregătiți-vă pentru un festin vizual ce combină tehnologia de ultimă oră, muzica hipnotizantă, iluminatul stelar și numere de magie absolut uimitoare. Elizabeth Best și Christian Craig explorează teritorii noi ale magiei, dezvăluie inovații care vor uimi publicul. Cei doi vor împinge limitele a ceea ce este posibil și vor miza pe interacțiunea cu publicul pentru a păși în lumea suprarealistă a magiei. 

„Moș Nicolae ajunge la Teatrul Gong cu super surprize pentru întreaga familie! Sibiu Magic Show va avea loc anul acesta în perioada 6 – 11 decembrie și reunește în premieră națională artiști din Argentina, Germania, Marea Britanie, Spania și România, într-un program captivant, cu spectacole de magie, iluzionism, baloane de săpun, stand-up comedy, dar și ateliere de magie pentru copii ”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului „Gong”. 

**

Sibiu Magic Show este un festival organizat de Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu și finanțat de Primăria Municipiului Sibiu. 

Accesul la oricare din evenimentele de mai sus se face pe baza biletelor puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul Teatrului, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00 sau duminica între orele 10:00 și 14:00. Prețul unui bilet este de 24 de lei, tarif unic, nemodificabil și nereturnabil. 

 comentarii
1 comentarii

Sunt aici pentru a răspândi această veste bună în întreaga lume despre modul în care Dr Ilekhojie m-a ajutat să-mi rezolv problema de infertilitate. Sunt atât de fericită acum că sunt acum mamă pentru că de peste 4 ani încerc să rămân însărcinată și am avut nevoie de ajutor. Eu și soțul meu mergem mereu la control medical și doctorul spune mereu că amândoi suntem bine și nu am de unde să primesc ajutor și toată speranța era aproape pierdută până când într-o zi am vizitat un prieten de-al meu și i-am spus prin ce treceam și mi-a prezentat doctorului Ilekhojie care a ajutat-o când avea nevoie de ajutor. Am riscat cu Dr. Ilekhojie pentru că prietenul meu mi-a arătat o mulțime de dovezi despre cum a ajutat-o de-a lungul anilor. Am luat contact cu el și mi-a trimis câteva ierburi care au dat rezultate instantanee. A trecut aproape un an de când am vorbit prima dată și am gemeni de care să arăt. Sunt fericit că am ascultat și am făcut tot ce mi-a spus care mi-a adus rezultate pozitive. Puteți obține ierburi de orice boală de la Dr Ilekhojie. Whatsapp +2348147400259 sau prin e-mailul său: gethelp05@gmail.com
Daciana Rodica
08.12.2023 11:21
Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA