Tribuna
AFF
Moș Crăciun și Crăciunița lui pot fi închiriați din nou de la Crucea Roșie Sibiu! Taxe între 200 şi 500 de lei
Moș Crăciun și Crăciunița lui pot fi închiriați din nou de la Crucea Roșie Sibiu! Taxe între 200 şi 500 de lei

Cu o tradiție de peste 14 ani și după o pauză de doi ani, Moșul și Crăciunița lui pot veni din nou în casele sibienilor, contra unei donații pentru Crucea Roșie Sibiu. 

  • "Anul acesta avem costume noi atât pentru Moș Crăciun, cât și pentru Crăciunița lui. Cei care doresc să-l invite pe Moșul în Ajun de Crăciun în casele lor, o pot face contactându-ne la 0741 118 975 sau scriindu-ne la sibiu@crucearosie.ro
  • Taxa pentru familii variază între 200 şi 500 lei în funcție de numărul de copii, iar pentru petrecerile private, firme și grădinițe taxa este de 500 lei.
  • Nu uitați că astfel puteți sprijini programele umanitare ale Crucii Roșii Sibiu”, spune Raluca Morar, director Crucea Roşie Sibiu.
comentarii
2 comentarii

Nu acesta este rolul Crucii Rosii, organizatie umanitara creata in 1863, la Geneva, gratie unor mari umanisti in frunte cu Henry Dunant. Unul dintre principiile de functionare a organizatiei este gratuitatea serviciilor umanitare, adica, mai pe romaneste, fara bani. De aceea farmaciile nu mai au voie sa foloseasca semnul distinctiv al Crucii Rosii si au recurs la alte culori, pentru ca nu ofera gratuit medicamente; tratatele internationale umanitare permit folosirea semnului distictiv al Crucii Rosii (de dimensiuni mici) doar pentru a marca punctele de ajutor medical gratuit de pe autostrazi. Cineva trebuie sa puna mana pe carte ca sa nu distruga miracolul creat in 1864 si care inca functioneaza... Nu folositi acest miracol in scopuri comerciale !
cititor
25.11.2022 11:37
Eu vreau sā inchiriez DOAR Crāciunita ! O noapte. In scopuri caritabile desigur!
Gogu
25.11.2022 13:16
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA