Tribuna
Jidvei
Monica Anisie, ministrul Educației, despre reînceperea cursurilor, din toamnă: "Am analizat modalitățile în care am putea redeschide unitățile de învățământ "
Andra MARINESCU
1072 vizualizari
Monica Anisie, ministrul Educației, despre reînceperea cursurilor, din toamnă:
© Arhiva TRIBUNA
Şcoala ar putea fi reluată, în toamnă, în condiţii aparte. Potrivit Monicăi Anisie, ministrul Educaţiei, sunt şanse mici ca instituţiile de învăţământ să fie deschise în regim normal. Anisie a declarat, luni, la Digi24, că vor fi luate în calcul mai multe scenarii, inclusiv cel referitor la învăţământul desfăşurat exclusiv online.


"Am analizat modalitățile în care am putea redeschide unitățile de învățământ începând cu 2020 - 2021. Toate scenariile pe care le avem țin cont de recomandările Ministerului Sănătății. Cel mai bun scenariu va fi acela în care unii elevi vor fi la școală și alții vor urmări cursurile în sistem online, urmând să facă rocada în funcție de situația epidemiologică. Luăm în calcul dacă nu va fi nicio problemă, dar nu cred.... unul dintre scenarii era să începem normal, dar nu e cazul de situație normală - sau dacă va fi din ce în ce mai rău mai rău, să continuăm învățarea online", a declarat Anisie.
Unii elevi spun, însă, că sunt nemulțumiți de educația online.
"E adevărat că am avut o perioadă în care a trebuit să ne adaptăm la o situație dificilă. Ne vom adapta, vom realiza cursuri de formare în această perioadă pentru profesori pentru a îmbunătăți ceea ce s-a făcut. Ministerul Educației a dat banii pentru achiziția de tablete. Caietul de sarcini a fost dat, a fost deja inițiată procedura, termenul impus este 10 septembrie", a mai precizat Anisie, conform aceleiași surse.

comentarii
2 comentarii

Doamne ferește de bâtă în mâna prostului!
Un cititor
14.07.2020 05:28
De ce ? Ce poate sa faca? Totul depinde de ce hotarasc medicii epidemiologi... Vad ca toata lumea se pricepe la treburile altora..
14.07.2020 12:44
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia