Tribuna
PNL
Modernizarea reţelei de străzi şi drumuri continuă, la Bradu
Dan FRÂNCU
1027 vizualizari
Modernizarea reţelei de străzi şi drumuri continuă, la Bradu
Recent, în strategia conducerii oraşului Avrig privitoare la reabilitarea şi modernizarea propriei reţele de străzi şi drumuri a fost introdus un nou obiectiv de investiţii, din satul Bradu. Derularea investiţiei "Modernizare drum primăria veche, Bradu - oraşul Avrig" a fost aprobată de legislativul local avrigean, iar indicatorii tehnico - economici ai acesteia au fost stabiliţi prin Hotărârea nr. 95/2020, adoptată cu prilejul ultimei şedinţe ordinare.

Valoarea totală a investiţiei este estimată la 1.348.231,18 lei (TVA inclus), din care 1.108.205,73 lei (TVA inclus) reprezintă valoarea lucrărilor de construcţie şi montaj.

Drumul din satul Bradu ce urmează a fi modernizat are o lungime totală de 526 metri şi o parte carosabilă variabilă, cuprinsă între 4,5 şi 6 metri. Suprafaţa de teren a drumului, inclusiv racordurile cu drumurile laterale, este de 4.300 mp.

În prezent, drumul este folosit în principal de riverani şi are o îmbrăcăminte semiper­manen­tă, care generează praf şi disconfort fonic, atunci când este folosit.

Modernizarea acestui drum presupune realizarea unei străzi cu lăţimea de 6 metri, cu acostamente pe ambele părţi ale carosabilului, late de 0,75 metri. Vor fi modernizate şi legăturile cu drumurile laterale, pe o lungime de 10 metri. Apele pluviale vor fi preluate de şanţurile existente, ce urmează a fi curăţate şi lărgite, iar podeţele pentru accesurile la proprietăţi vor fi refăcute. La final, după asfaltare, se vor executa semnalizări rutiere verticale şi orizontale.

Pe lângă indicatorii tehnico - economici şi devizul general aferente obiectivului de investiţii "Modernizare drum primăria veche, Bradu - oraşul Avrig", aleşii locali avrigeni au aprobat, prin aceeaşi hotărâre şi Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii pentru această investiţie.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

PSD Sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia