Continental
Tribuna
Modernizare de 2,7 milioane lei pe strada Fabricii. Carosabil, trotuare, iluminat, parcări și rețele subterane noi
Modernizare de 2,7 milioane lei pe strada Fabricii. Carosabil, trotuare, iluminat, parcări și rețele subterane noi

Strada Fabricii din Sibiu va intra într-un șantier mare de modernizare, după ce Primăria Municipiului Sibiu a semnat în data de 17 septembrie contractul pentru modernizarea străzii, cu firma SC Terra Building SRL, având o valoare de 2,7 milioane de lei.

Constructorul va avea la dispoziție trei luni pentru a executa lucrările prevăzute prin caietul de sarcini, respectiv modernizarea carosabilului și a trotuarelor, a iluminatului public, realizarea tubulaturii subterane pentru cablajului metropolitan, modernizarea rețelei de alimentare cu apă și amenajarea unor locuri de parcare cu dale înierbate. De asemenea, vor amenaja zone verzi si vor planta 50 de arbori.

Lucrările vor începe în 18 septembrie, din această dată fiind necesară închiderea circulației pe strada Fabricii, între strada H. Oberth si strada Lector.

„Reamintim ca în zonă sunt in desfășurare, aproape de finalizare, lucrările pentru crearea noului sens giratoriu de la intersecția străzilor H. Oberth și Lector. Prin urmare, dacă este posibil, șoferii sunt rugați sa aleagă rute ocolitoare”, anunță Primăria Sibiu.

comentarii
2 comentarii

daca era macar 1% gandire si competenta in primaria Sibiu str. Fabricii era deja gata...toata lumea stie ca nu ai cum sa termini o strada asa de lunga in 3 luni...le trebuie 2 saptamani sa se gandeasca cum incep!!! Noul Mall se deschide pe 14 nov...sa vezi "distractie"..."d-na Fodor" trebuie sa dispara cat mai curand din primarie impreuna cu toata sleahta de incompetenti care vietuiesc in jurul ei!!!
un sibian
17.09.2019 07:51
...cum a fost si cand au lucrat la sensul giratoriu...cand a inceput scoala...la ora 7 dimineata se apucau de lcuru pana la 9...sa vada lumea ca este implicare.....E varza primaria asta...si noi locuitori ai acestui oras suntem si mai varza....ar trebui sa reactionam sa facem presiune ....
Mister
17.09.2019 09:35
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia