Tribuna
PNL
Modele de viaţă ori simple exemple practice, prezente la Sibiu
Andra MARINESCU
1051 vizualizari
Modele de viaţă ori simple exemple practice, prezente la Sibiu
Au trecut prin experienţe deosebite şi acum vor să le împărtăşească cu oameni ce sunt interesaţi nu de teorie, ci de exemple practice şi relevante pentru dezvoltarea lor personală şi profesională. Asta se va întâmpla pe 16 mai, la Continental Forum Sibiu, când Sharing 11even Experiences va aduce experienţe de viaţă, oameni, modele, informaţii şi, totodată, idei pe care le pot aplica în viitor.

Pornind de la premisa că emoţiile conduc la acţiune. Aşa a luat naştere Sharing 11even Experiences, care are ca obiectiv principal acela de a deschide mintea şi sufletul participanţilor, de a inspira şi a genera decizii legate de viaţă şi carieră. Cei care vor servi drept modele ori simpli speakeri pentru cei prezenţi vor fi invitaţi de marcă şi oameni cunoscuţi fie la nivel local, fie naţional. Printre ei, se numără alpinistul Teodor Tulpan, care este cunoscut datorită faptului că în 2003, la o temperatură de -40 de grade, şi-a înfipt bocancul pe Everest şi că de atunci continuă să urce pe cele mai înalte vârfuri ale lumii şi să sară cu parapanta de pe stânci aflate la peste 6.000 de metri, Mihaela Stroe, speaker motivaţional, căreia îi ia patru secunde să îşi dea seama ce fel de om are în faţă, Constantin Chiriac, directorul Teatrului Naţional "Radu Stanca", realizatorul multor proiecte îndrăzneţe, jurnalistul Cristina Bazavan, antreprenorul Lucian Todea, umul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din România şi unul dintre cei mai experimentaţi tineri manageri români, Camelia Proca, fondatorul A.L.E.G., organizaţie ce promovează egalitatea de gen, Livia Ognean, medic neonatolog, Willy Schuster, ţăran bio ce a învăţat agricultura de acest gen în Elveţia şi America şi o practică în gospodăria familiei din Moşna, Elena Lotrean, preşedinte la European Confederation of Youth Clubs şi psihologul Aniela Sârbu.
Obiectivele discursurilor întâlnirii vizează încurajarea liderilor din comunitate să reexamineze abordarea bucuriei la locul de muncă, facilitarea schimbului de experienţă, dezvoltarea de relaţii şi evidenţierea exemplelor de indivizi sau organizaţii care au experienţe relevante pe una dintre cele două teme. "<> este deviza sub care Asociaţia <> desfăşoară campaniile prin care încearcă să asigure copiilor noştri un început mai bun în viaţă. Împreună, cu ajutorul fondurilor strânse în cadrul acestui eveniment, vom sprijini menţinerea standardelor de îngrijire şi tratament a celor nou-născuţi, la cel mai înalt nivel", au spus organizatorii. După dezbaterile ce includ şi o sesiune de întrebări, participanţii sunt invitaţi la un after cocktail să socializeze.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia