Tribuna
PNL
MOBILIZARE FĂRĂ PRECEDENT ÎN JURUL CANDIDATULUI PNL DE LA MICĂSASA Daniela Cîmpean:˝Micăsasa merită mai mult!˝
MOBILIZARE FĂRĂ PRECEDENT ÎN JURUL CANDIDATULUI PNL DE LA MICĂSASA Daniela Cîmpean:˝Micăsasa merită mai mult!˝
© 1 Vasile Streza, candidatul PNL la Primăria Micăsasa

Vasile Streza, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Micăsasa, a reușit să câștige într-un timp record respectul și susținerea comunității, o bună parte din aceasta fiind prezentă recent la evenimentul de prezentare a platformei sale.

A fost o întâlnire la care am simțit o energie extraordinară din partea oamenilor, cu toții hotărâți să nu mai piardă încă patru ani și să pună în fruntea primăriei omul care trebuie˝- a spus Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, la scurtă vreme după evenimentul de la Micăsasa.

Vasile Streza a fost înconjurat de sute de oameni din comună, dar și de liderii PNL Sibiu Raluca Turcan, Daniela Cîmpean, de parlamentarii Nicolae Neagu și Christine Thellmann, de vicepreședintele Vlad Vasiu, de primarii actuali și viitori din Axente Sever, Bazna și Șeica Mică, de viceprimarul din Copșa Mică (viitorul primar al orașului!) și de consilieri județeni și locali.

© 2 Conducerea județeană a liberalilor și parlamentari, alături de comunitate

Am răspuns numărului mare de locuitori din jurul lui Vasile Streza cu o echipă numeroasă de liberali care garantează pentru Vasile și care îi vor asigura, fiecare în parte, susținerea atunci când va avea nevoie ca primar. Așa funcționăm noi, liberalii: împreună pentru comunitățile pe care le reprezentăm˝- a spus Daniela Cîmpean.

Vasile Streza, propunerea PNL pentru funcția de primar al comunei Micăsasa, vine din mediul privat și își va pune eficiența dovedită acolo, în slujba administrației publice.

Vom scrie istorie împreună˝- a spus Vasile Streza, enumerând proiectele cu care va reașeza Micăsasa pe locul pe care îl merită între comunele județului.

Infrastructură, modernizarea unităților de învățământ, asistență socială la domiciliu pentru persoanele vârstnice, teren de sport pentru tineri, apă potabilă pentru toți locuitorii, masă sănătoasă în școli – acestea reprezintă o mică parte dintre prioritățile candidatului PNL la Primăria Micăsasa, Vasile Streza, prezentate la întâlnirea recentă cu locuitorii.

© 3 Oamenii își doresc un primar al faptelor

În administrație, deși sunt importante, bunele intenții nu sunt suficiente! Este nevoie de parteneriate serioase cu instituțiile județene și naționale. Asta oferim noi, liberalii, în sprijinul proiectelor lui Vasile Streza pentru Micăsasa, iar realizările din întreg județul sunt mărturia succesului nostru”, a declarat Raluca Turcan, ministru al culturii și președintă a organizației județene a PNL.

© 4 Proiectele candidatului liberal vor aduce Micăsasa în rândul comunelor dezvoltate

Publicat la Comanda PNL Filiala Sibiu, cod AEP 21240015.

 comentarii
6 comentarii

Când vezi cine-l înconjoară, dacă ai un dram de creier ții dracului ștampila departe de numele lui. Cum să votezi pe unul susținut de Câmpean, Turcan, Neagu?!!? Doar dacă ești retardat.
15.05.2024 13:51
Pare sa fie un om bun pentru comunitate si merita incredere. Clar ala de la USR ce a trecut la PSD nu isi merita votul pentru ca a tradat !!!!
Ovidiu Oanta
15.05.2024 14:01
Mobilizare fārā precedent!!!!!!!!!!
Am crezut dupā titlu cā primarul din Micāsasa a invadat de unul singur Rusia, l-a omorât pe Vladimir Putin si acum aleargā spre fâsia Ghaza sā reinstaureze pacea in regiune si astea toate pentru bunāstarea, prosperitatea si viitorul locuitorilor din Micāsasa - locul in care nu se întâmplā nimic de pe vremea Ciumei lui Caragea ( când singurul lucru întâmplat a fost moartea câtorva sāteni din cauza ciumei)
Gogu
15.05.2024 14:01
E un om bun, sufletist si are destui bani ca sa nu fie tentat sa fure.
15.05.2024 14:08
@ 14:08
Esti de o imbecitate ( electoralā ) fārā margini!!!!
Cum poti trāi cu tine însuti?
Gogu (reloaded)
15.05.2024 18:29
Din poza reiese ca acolo in sala nu e niciun satean doar niste coate goale din partidul cacala macala -- hai sa lasam pe sateni sa vorbeasca nu ciumetii---- e satul lor nu a veneticilor de cateva ore in sat--apoi dureri in fund pentru sateni
15.05.2024 19:31
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica