Tribuna
PNL
Moartea domnului Sistemescu. Cardul de sănătate tot îngropat e! Nu-n gropi de ciment ca la Caracal, ci sub mormane de incompetenţă
Moartea domnului Sistemescu. Cardul de sănătate tot îngropat e! Nu-n gropi de ciment ca la Caracal, ci sub mormane de incompetenţă

Ocupată să afle cum sună potera la interlopi ca să-ntrebe de Alexandra, că aşa se întreţine o cârdăşie trainică între şefii din poliţie şi clanurile de infractori, n-a mai băgat de seamă ţara că tot îngropat a rămas şi cardul de sănătate. Nu în gropi cu beton, ca la Caracal, ci sub mormane de incompetenţă şi prostie dârză, capitole la care statul e, iată, premiant pe linie. 
Dacă tot e presa ocupată cu Caracalul, caracalenii, poticnelile şefilor de la DIICOT şi mimozele cu chipiu, de ce să mai anunţe Casa Naţională de Sănătate că hibele se ţin lanţ şi că sistemul informatic e tot la pământ? Ce contează că acum câteva zile cineva de la CNAS opina, la lumina zilei, că defecţiunea a fost "parţial rezolvată"? Mai contează că ministrul Sănătăţii a cerut un raport despre moartea domnului Sistemescu şi că până acum raportul e de negăsit? Mai contează că duduia Pintea ameninţa, cu elan şi haiducii de recuperator, că va sesiza DNA? Mai contează că sistemul informatic mort de la CNAS a înghiţit 120 de milioane, toate întregi şi absolut toate de euro? Mai contează că instituţiei încă-i zice "Casă de Sănătate" când corect ar fi să-i spună de la obraz "Casă de Beteşuguri"? Întreb pentru un prieten cu vocaţie de pacient.
O voce palidă de la CNAS a fost auzită, zice-se, că ar mai fi nevoie de câteva zile pentru ca situaţia să revină la normal. Oare ce-o însemna "normal" în mintea celor de la CNAS? Că ce înseamnă "câteva zile" am înţeles deja. Şi nu ne-a luat decât trei decenii. Primele trei decenii. Cam de atât a avut nevoie moartea domnului Sistemescu.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia