Tribuna
MMA 2015: pene de indian și vedete premiate
Andra MARINESCU
19533 vizualizari
MMA 2015: pene de indian și vedete premiate
Vedetele au pus, joi seară, stăpânire pe centrul Sibiului. Peste 40 de artiști au urcat pe scena Media Music Awards și au încântat publicul din Piața Mare, unii fiind premiați pentru melodiile lor. Cele mai multe distincții le-a primit Delia, care, cu piesa "Pe aripi de vânt", pe care o interpretează alături de Kaira, a strâns șapte premii: Best Featuring, Media Forest Award, Best Youtube, Best Female Artist, Best Pop și Best Video. Și cum nimic nu e perfect, evenimentul din Sibiu a avut parte și mici incidente și de gesturi ale vedetelor care au uimit publicul: Otiliei i s-a desfăcut fermoarul rochiei, Mellina a încălțat o pereche de pantofi cu un număr mai mare, Corina a surprins cu banana uriașă pe care a adus-o pe scenă și în jurul căreia dansa, iar What's Up și Voltaj și-au manifestat patriotismul, pe scena MMA. Primul a fluturat drapelul țării, iar Călin Goia a interpretat "Din toată inima", pentru România, alături de public. În culisele evenimentului, s-a aflat și Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României.

Celebritățile s-au mutat, pentru o zi, la Sibiu. Joi, de la ora 19, gazda Media Music Awards 2015 a fost cunoscutul Pavel Bartoș, cel care stârnește râsul publicului, imediat. "Vai, câtă lume e în Piață! Și ce puțină pe scenă!", a spus Pavel Bartoș, adăugând că are o dragoste aparte pentru orașul de pe Cibin, încă din anul 1995.Cea care a spart gheața a fost Otilia, cu "Bilionera", ea aducând și primul incident pe scenă. Artistei i s-a desfăcut fermoarul rochiei. "De-atâtea emoții, mi s-a desfăcut și costumația!", a spus zâmbind. Acesteia i-a urmat Feli, cea care a ales să salute Sibiul în stil ardelenesc: "Servus, Sibiu!", "Seară faină, Sibiu!".  Cei peste 40.000 de oameni au cântat alături de artiștii invitați la MMA 2015, au ridicat mâinile, au bătut din palme, au aplaudat și au fredonat cele mai cunoscute refrene. Uddi, Randi, Nadir și Jo, Nicole Cherry, Maxim, Ami și Raluka au fost alți artiști care au creat atmosferă în Sibiu. Alina Eremia a venit alături de fratele ei, Mircea, pe scenă, cântând împreună o melodie. Tânăra a interpretat și o piesă în premieră, așa cum au făcut și alți artiști, cum a fost Lidia Bubble.

Bunica lui Smiley, sărbătorită în Piața Mare


Piața Mare a mai sărbătorit un eveniment. Este vorba despre aniversarea bunicii lui Smiley, care a împlinit 80 de ani și căreia toți spectatorii, la îndemnul lui Pavel Bartoș, i-au cântat "La mulți ani!".
Pe scena MMA au mai urcat DJ Sava, Lariss, Lora, Bere Gratis, Sore, Nicoleta Nucă, Fly Project, Vescan, Doddy, What's Up, Andreea Bălan, care a făcut show alături de dansatorul ei, Petrișor, Adrian Sînă, Elena Gheorghe, Alex Velea, Antonia, Naguale, Shift, Voltaj și Holograf, trupă care a cântat cea mai nouă piesă, "Bine ai venit în viața mea".
În ceea ce privește costumația vedetelor, multe dintre ele au ales extravaganța: penele, sclipiciul, piercing-urile și lanțurile. Andra, căreia - mărturisește ea - i-a fost dor de scenă, după nașterea Evei - a ales o ținută mai rock, cu o geacă cu ținte, Elena Gheorghe a părut că s-a desprins din povești, optând pentru o rochie deschisă la culoare și vaporoasă, iar Corina și-a accesorizat penele purtate cu mărgelele din păr și de pe față și cu un piercing în nas ce îi ajungea până la buza inferioară.
Andreea Bălan a venit la MMA într-o rochie ca a personajului Daenerys din "Game of Thrones". "A fost visul meu să am o rochie precum Daenerys din Game of Thrones! E un personaj puternic, care reuşeşte să fie feminin şi să îi inspire pe cei din jurul său prin calităţile de lider şi de femeie independentă", a spus artista.
Smiley, cea mai bună voce masculină
Media Music Awards este un eveniment cu premii. Topul arată că cele mai multe locuri le-a ocupat Delia, urmată de Smiley. Artistul a plecat acasă cu "Fastest Climber", Kiss FM Award, Best Male, MTV Award și premiul pentru cea mai difuzată melodie a verii. Dan Bittman a fost premiat pentru cea mai bună piesă rock, "Și îngerii au demonii lor", Cat Music pentru "Best Label", Lariss a fost declarată cel mai bun artist debutant, Kazibo cel mai bun producător, iar Andra a obținut două premii: Fans Like Award și cel mai votat artist. Pentru "Best Group" a fost premiat Voltaj, iar la categoria "Best Dance" - Inna, cu Diggy Down. Spectacolele s-au încheiat după miezul nopții.


Carmen Iohannis, în culise


Evenimentul s-a bucurat și de prezența lui Carmen Iohannis, soția președintelui României. Aceasta a fost în culise, păzită de cinci agenți SPP. Prima Doamnă a stat împreună cu viceprimarul Sibiului, Virgil Popa, și a fost văzută făcând fotografii cu Smiley.
Acţiunea a fost organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu, ajungând la cea de-a patra ediţie. MMA a avut ecrane imense, de peste 100 mp, jocuri de lumini, efecte pirotehnice, jocuri de lasere sincronizate, în premieră, prin computer, şi sonorizare aparte. De asemenea, au fost și artificii.
În ceea ce priveşte trofeele evenimentului, ele s-au acordat având în vedere numărul de difuzări media din anul precedent ediţiei respective. Statisticile sunt efectuate de Media Forest. MMA este un program cofinanţat de Consiliul Local Sibiu, prin Primăria Municipiului Sibiu.

FOTO: Ana Maria MĂTUŞOIU


comentarii
1 comentarii

O sa scriem maine cum ca presa nationala mediatizeaza toate nulitatile asa numite VIP in Romania. Ca Otiliei i s-a desfacut fermoarul iar pe Fizz il taie o diaree .. nu zicem. Noi nu suntem de-aia... care promoveaza nulitatile.
bako si chisalitza la editorial
03.09.2015 20:30
Din aceeasi categorie
SEVIS

koenigfrankstahl

Compa

WISAG

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Eurotrip
Valea Viilor Comunicat 2
Licitatie publica

accentmedia