Continental
Tribuna
„Miss Sibiu 2014” - premiu de la Consiliul Local Tălmaciu
Dan FRÂNCU
4798 vizualizari
„Miss Sibiu 2014” - premiu de la Consiliul Local Tălmaciu

Finalista concursului regional „Miss Transilvania 2014”, desfăşurat în urmă cu puţin timp la Oradea, tălmăceanca Mădălina Elena Popa („Miss Sibiu 2014”), a fost premiată pentru performanţa obţinută şi de Consiliul Local al oraşului Tălmaciu.
Recent, cu prilejul unei şedinţe ordinare, legislativul local tălmăcean a adoptat Hotărârea nr. 164/2014, prin care a aprobat acordarea unui premiu, în sumă de 500 de lei, celei ce a obţinut în acest an titlul de cea mai frumoasă sibiancă.
Pentru a putea efectua această premiere, aleşii locali din Tălmaciu au modificat şi completat o hotărâre mai veche (HCL 110/2011), referitoare la instituirea unui sistem de premiere pentru sportivii cu domiciliul stabil în oraşul Tălmaciu, care au obţinut rezultate deosebite la concursurile şi competiţiile sportive naţionale. Astfel, cetăţenii oraşului Tălmaciu care vor obţine, pe zone geografice, diverse titluri de Miss sau Mister, indiferent de vârsta acestora, vor putea fi premiaţi şi de forul legislativ local. Aprobarea acordării fiecărui premiu, precum şi cuantumul acestuia, vor fi stabilite prin hotărâre a Consiliului Local Tălmaciu.
Stimulentul financiar recent aprobat este cel de-al doilea „premiu de frumuseţe” acordat de Consiliul Local Tălmaciu, în urmă cu mai bine de un deceniu un cadou similar primind şi localnica Alina Ciorogariu, după câştigarea titlului „Miss Tourism World 2003”. De asemenea, în decursul anilor, aleşii locali tălmăceni au aprobat acordarea mai multor premii şi unor sportivi localnici, pentru obţinerea unor diverse performanţe.


comentarii
2 comentarii

Felicitari castigatoarei si consilului local pentru premiul acordat
Viorel Cordos
12.12.2014 09:44
Mulțumesc din suflet Consiliului Local Tălmaciu și celor care mă felicită pentru titlul obținut ! :)
Madalina Popa
13.12.2014 09:19
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia