Tribuna
Minoră din Mediaș, dispărută de acasă. Polițiștii au găsit-o la domiciliul fostului concubin al mamei
Vasile ANTIPA
2985 vizualizari
Minoră din Mediaș, dispărută de acasă. Polițiștii au găsit-o la domiciliul fostului concubin al mamei

ACTUALIZARE - Minora a fost găsită în Copșa Mică, acasă la fostul concubin al mamei. În urma primelor verificări ale polițiștilor, copila nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Părinții unei minore de 11 ani din municipiul Mediaș au anunțat, marți seara, Poliția Municipală despre faptul că fiica lor a plecat de dimineață la școală, dar nu a mai revenit acasă.

Marți dimineața, în jurul orei 6.30, Aliman Monica Adriana, în vârstă de 11 ani, domiciliată în municipiul Mediaș, a plecat de acasă la școală, iar după terminarea orelor de curs nu s-a mai întos acasă.

Copila are aproximativ 1,60-1,65 metri înălțime, 45 de kilograme, ochi căprui, păr negru, fir drept, lung, faţă ovală.

"Aceasta purta o geacă de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare neagră, pantofi sport de culoare roșie. Minora prezintă o cicatrice postoperatorie, degetul arătător de la mâna stângă fiind amputat de la nivelul falangei.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la această minoră sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție", a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA