Tribuna
Sevis
Minor reţinut după ce a violat o femeie de 62 de ani. În urma leziunilor, femeia a murit
Minor reţinut după ce a violat o femeie de 62 de ani. În urma leziunilor, femeia a murit

Un adolescent de 16 ani a fost reţinut, apoi arestat preventiv, după ce a violat o femeie de 62 de ani, din Săcădate, intrând peste ea în casă. Pentru că femeia s-a opus şi ţipa, bărbatul a strâns-o de gât. La autopsie, legiştii au constatat leziuni traumatice genitale şi anale „care s-au putut produce prin acţiunea unui factor traumatic local, posibil în cadrul unor raporturi sexuale vaginale şi anale consumate cu violenţă”.

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, s-a dispus, vineri, reţinerea bărbatului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor şi a infracţiunii viol. Acesta a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu.

Deşi totul s-a întâmplat la începtul anului, în noaptea de 2 spre 3 ianuarie, corpul neînsufleţit al femeii a fost găsit în 14 ianuarie.

  • „S-a reţinut că, la data de 14 ianuarie 2017, în imobilul situat în loc. Săcădate (...) a fost identificat cadavrul femeii în vârstă de 62 ani. În urma efectuării autopsiei s-a constatat că moartea victimei a fost violentă şi a fost cauzată de asfixia mecanica prin obturarea căilor respiratorii şi prin compresiune toraco-abdominală. La autopsie s-au constatat şi leziuni traumatice genitale şi anale care s-au putut produce prin acţiunea unui factor traumatic local, posibil în cadrul unor raporturi sexuale vaginale şi anale consumate cu violenţă”, se arată în comunicatul de presă transmis de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Criminaliştii au găsit amprenta degetului mijlociu al mâinii drepte a unui minor pe un flacon căzut lângă patul victimei.

În urma audierii, acesta a recunoscut că în noaptea de 2 spre 3 ianuarie 2017, aflându-se sub o uşoară stare de ebrietate, a pătruns în imobilul victimei şi a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta fără consimţământul ei. Deoarece victima ţipa şi a încercat să se opună, inculpatul i-a obturat căile respiratorii şi a lovit-o iar, la scurt timp, a constatat că victima nu se mai mişcă şi a plecat deşi ştia că locuinţa nu este încălzită.

Pe parcursul cercetărilor penale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu a dispus arestarea preventivă a inculpatului minor pentru o perioadă de 30 zile.

Casa victimei din Săcădate
Casa victimei din Săcădate

 


comentarii
2 comentarii

Rezultatul unei (educatii )-cu succes in anii de dupa -revolutie -care produce rebuturi sociale pe banda rulanta-- -- Citeva spinzuratori in piete centrale -- Frica pazeste via-- tradus== frica pazeste societatea de faliment moral si etic .
mke
25.01.2017 19:28
PROPUN CA VIOLATORUL DIN CAZUL DE FATA SA - I FIE DATA CA PEDEAPSA SA AIBA GRIJA DE MAMELE ,FICELE,NURORILOR,NEPOATELE PARLAMENTARILOR CONDAMNATI PENAL.DACA EI VOR SA DAM VIITORUL TARII IN GRIJA UNOR PERSOANE CU GRAVE COMPORTAMENTE MORALE,EI AR VREA SA-SI LASE FAMILIILE IN GRIJA UNOR OAMENI LA FEL CA EI?
BEN
25.01.2017 21:23
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia