Tribuna
PNL
Ministrul Petre Daea vine, duminică, la Festivalul "Mangalița de la Racovița", din Sebeșu de Sus
Ministrul Petre Daea vine, duminică, la Festivalul
© Arhiva
Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, și-a anunțat prezența la prima ediție a Festivalului Gastronomic "Mangalița de la Racovița", ce are loc la Sebeșu de Sus.


Evenimentul este organizat de Dan Limbășan, un cunoscut producător din zonă, alături de autoritățile locale, Primăria Comunei Racovița și Consiliul Local Racovița.
Festivalul a debutat sâmbătă și va continua duminică cu un spectacol folcloric susținut de Camelia și Traian Stoiță, Gabriel Popescu, Ciprian Oprea, Nicușor Sintion, Diana Lupu, Ionela Răspop, Ansamblul "Doruleț" din Racovița și Ansamblul "Purtata Avrigului". 
Ministrul Daea și-a confirmat prezența pentru ziua de duminică, 18 august, de la ora 13, spun surse ale cotidianului nostru.
Potrivit organizatorilor, Festivalul Gastronomic "Mangalița de la Racovița" are ca principal obiectiv promovarea rasei autohtone de suine "Mangalița" și a produselor locale procesate din carnea acestei rase specifice zonei Ardealului.
Festivalul se desfășoară sub egida proiectului "Sibiu - Regiune Gastronomică Europeană 2019".

comentarii
2 comentarii

Sa vina ca noi stim cum sa ne purtam cu un oaspete!
sebesenii
17.08.2019 20:22
Cu ce il primiti sebesenilor?? Padurea satului au dat-o Racoviteni la ?? dar a lor a ramas -- Pasunea plina inainte( bivolite ,vaci si capre) de 89 -- acum goala -- -- Dar aveti acolo o bogatie -- dupa sezonul estival -- cacati in tufe , hirtii igienice afisate ca niste steaguri in boscheti -- si multa mizerie dupa chermeze-- IARBA ARSA DE MULTELE GRATARE FACUTE PE PAMINT -- cu toate ca la trecerea dupa pod -- sau pus vc-uri si cosuri de gunoi -- dar cimpoanzeii nu stiu de etica si responsabilitati -- Curatati terenul ca nu cumva Daea domnul ministru sa aiba -noroc--calcind in rahaturi----
satean
18.08.2019 20:43
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia